Debbie Rowe gifter seg med Jackson-venn

... men Michael Jacksons ekskone takket nei til frieriet to ganger på grunn av redsel for å ha blitt rammet av kreft.

GIFTER SEG: Michael Jacksons ekskone Debbie Rowe har sagt ha til å gifte seg med Jaksons tidligere kollega og venn Marc Schaffel. Paret har kjent hverandre i flere år. Her viser Rowe fram forlovelsesringen under en shoppingrunde i Los Angeles i forrige uke. Foto: KM Press Group/REX/All Over Pres
GIFTER SEG: Michael Jacksons ekskone Debbie Rowe har sagt ha til å gifte seg med Jaksons tidligere kollega og venn Marc Schaffel. Paret har kjent hverandre i flere år. Her viser Rowe fram forlovelsesringen under en shoppingrunde i Los Angeles i forrige uke. Foto: KM Press Group/REX/All Over Pres Vis mer

SEOGHØR.NO: Debbie Rowe (55) var gift med den avdøde verdensstjernen Michael Jackson fra 1996 til 1999. Nå har hun takket ja til å gifte seg med Jacksons kompis og tidligere rådgiver Marc Schaffell, skriver HelloMagazine.

Men Schaffell måtte gå ned på kne hele tre ganger før 55-åringen sa ja. Hun har nemlig vært redd for at hun har vært rammet av uhelbredelig kreft - og det var ikke før legen ga henne klarsignal på at hun ikke har sykdommen, at hun aksepterte kjærestens frieri:

- Da legen min sa: «You are good to go», kjørte jeg sporenstreks til huset vårt og sa: «ok, det viser seg at jeg skal være her en stund, så jeg kommer til å gifte meg med deg!», fortalte Rowe i et telefonintervju med det amerikanske nettstedet TMZ.

Paret ble kjent via Michael Jackson, og etter hans tragiske død i 2009, beholdt de to vennskapet:

- Vi fortsatte å være venner. Han ble en stor trøst for meg i tiden etter dødsfallet, og noen ganger utvikler vennskap seg til å bli et forhold - og det var det det gjorde for oss, sier hun videre til nettstedet.

ØNSKER FORELDRERETTEN: Debbie Rowe skal ifølge TMZ gå rettens vei for å få omsorgsretten for Jacksons tre barn. Her med datteren Paris på Hawaii i julen. Foto: Stella Pictures / Twitter
ØNSKER FORELDRERETTEN: Debbie Rowe skal ifølge TMZ gå rettens vei for å få omsorgsretten for Jacksons tre barn. Her med datteren Paris på Hawaii i julen. Foto: Stella Pictures / Twitter Vis mer

Sammen med Michael Jackson fikk Debbie Rowe barna Paris (16) og Prince Michael (17). Hun forteller videre at barna hennes har et godt forhold med hennes tilkommende ektemann:

- De har kjent ham fra de var små, og de liker ham veldig godt. Vi har ikke satt noen dato ennå. Jeg er fornøyd med ting sånn de er nå, og det vil ta meg en stund før jeg blir vant til ting.

Etter datterens selvmordsforsøk i fjor sommer har Debbie Rowe kjempet en knallhard kamp for å forbedre forholdet med de to barna. Ifølge TMZ ønsker hun nå å gå rettens vei for å få omsorgsretten over de to barna - i tillegg til Jacksons yngste sønn Blanket (12).

I dag er det nemlig den avdøde popkongens mor Katherine Jackson (83) som fungerer som barnas verge.

LES OGSÅ: Omer Bhatti hedrer Michael Jackson