<strong>INGEN KOMMENTAR:</strong> Khloé Kardashian har stengt kommentarfeltet til alle bildene der Tristan er avbildet sammen med henne på Instagram. Foto: NTB Scanpix / Instagram
INGEN KOMMENTAR: Khloé Kardashian har stengt kommentarfeltet til alle bildene der Tristan er avbildet sammen med henne på Instagram. Foto: NTB Scanpix / Instagram Vis mer

Khloé Kardashian:

Deaktiverte kommentarfeltet under bilder av Tristan

Khloé Kardashian tar grep etter hetsen kjæresten har blitt utsatt for.

Publisert

(Se og Hør): Den siste tiden har vært turbulent for Khloé Kardashian (33) og Tristan Thompson (27), som nylig kunne glede seg over å bli foreldre sammen for første gang.

Kun et par dager før fødselen, som fansen lenge hadde ventet på, traff utroskapspåstandene om Tristan internett med et voldsomt brak. Norske Vendela Hansen (21) hadde nemlig filmet Tristan i het omfavnelse med en annen dame på en nattklubb.

Da videoen med Tristan spredte seg på internett oppsto en storm av sinte reaksjoner fra fansen der de både truet ham og ønsket han det verste i livet. De fleste reaksjonene kom via kommentarfeltene på sosiale medier, noe Khloé tilsynelatende har fått nok av.

Har stengt kommentarfelt

Ifølge Us Magazine har Khloé tatt grep etter hetsen og stengt alle kommentarfeltene til bildene der Tristan er avbildet sammen med henne på Instagram.

Ifølge kjendisnettstedet skal det være gode nok grunner for valget. Til et av bildene av basketballspilleren skal det ha kommet inn over 270 000 kommentarer etter Tristans utroskap.

Siden da har Tristan slettet Snapchat, men foreløpig er kontoen hans på Instagram fremdeles offentlig for fansen.

We are ready whenever you are little mama 🦋

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Tilga ham

Ifølge flere kilder skal Khloé ha fått tidlige rier etter sjokknyheten om Tristan.

«Vi har blitt fortalt at riene akkurat har startet, og selv om det er umulig å vite, så er det kanskje ikke tilfeldig at det skjedde bare timer etter at det dukket opp videoer av Tristan sammen med andre kvinner», skrev TMZ den gang.

Kun to dager etter fødte Khloé en liten datter på et sykehus utenfor Cleveland.

Ifølge en kilde til People skal den store gleden av å få en liten datter ha overskygget utroskapsskandalen til kjæresten.

- Khloé føler ikke annet enn glede nå. Hun er hodestups forelsket i sin lille jente, hun er fylt med kjærlighet, sa kilden den gang.

Kilden fortsatte å fortelle om hvor glad realitystjernen er over å ha fått en sterk og frisk jente. Så sterk er kjærligheten at hun ikke engang er sint på Tristan.

- Khloé ser ikke på det som utroskap, men mer som en tilfeldig fylle-greie, som ikke betydde noe som helst. Det var kun litt kyssing og det ledet ikke til noe mer. Det var dumme groupies, som prøvde å sette opp en felle for ham, uttalte kilden.

Isfront

Til tross for at Khloé tilsynelatende har tilgitt kjæresten for utroskap, er det imidlertid ikke alle som er like fornøyd med det.

I ekte Kardashian-stil er samtlige familiemedlemmer til stede på fødestuen når et familiemedlem føder, og da det var Khloé sin tur var det heller intet unntak. Selv om Tristans skandalenyhet hadde kommet ut noen dager før, skal han ifølge flere kilder likevel ha vært til stede.

Det var også søsteren til Khloé, Kim Kardashian (37).

ACTION OG INTRIGER: Se og Hørs reporter i Los Angeles, Kjersti Flaa, gir deg de siste snakkisene fra Hollywood den siste uken i april! Stikkord: «Avengers», Kardashian-krangel og bruddrykter ... Vis mer

Ifølge kjendismagasinet In Touch skal Kim imidlertid ikke vært så fornøyd. Ifølge magasinet skal Kim ha vært så sint på Tristan at hun spyttet på ham i fødestuen der Khloé lå for å føde deres felles datter.

At Khloé kort tid etter valgte å tilgi Tristan for utroskapen, falt dermed heller ikke i god jord hos resten av familien, og Kim skal ha blitt rasende på Khloé.

- De har gitt henne et ultimatum: Tristan eller dem. De hadde en stor krangel, der Kim anklaget Khloé for å være avhengig av kjærlighet. Khloé ba Kim om å passe sine egen saker, men ingen i familien ønsker å være i nærheten av Tristan lenger, sier en kilde til bladet Life & Style.

Mamma Kris Jenner (62) skal også ha hatt en alvorlig samtale med Tristan, der hun fortalte at hun er kvalm over oppførselen hans.

LES OGSÅ: - Jeg ser ikke ut som dette lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer