«Deadliest Catch»-stjerne er død

Nick McGlashan ble 33 år gammel.

DØD: Nick McGlashan, kjent som krabbefisker i «Deadliest Catch», har gått bort. Han ble bare 33 år gammel. Foto: Discovery
DØD: Nick McGlashan, kjent som krabbefisker i «Deadliest Catch», har gått bort. Han ble bare 33 år gammel. Foto: Discovery Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Millioner av seere har fått med seg Discovery-serien «Deadliest Catch», som handler om krabbefiskere som med livet som innsats drar ut på sjøen for å fange mat. Serien er blitt vist i Norge, og ble blant annet godt kjent gjennom «norske» Sig Hansen.

De fryktløse sjømennene beundrer fortsatt tv-seere, og det ryktes at den 17. sesongen av suksessen skal lages.

Det er foreløpig ikke bekreftet. Framtidige innspillinger av dokumentarserien vil imidlertid bli foruten en kjent karakter, som mange har lagt sin elsk på opp gjennom årene.

Tøff tid

Mandag kveld melder nemlig flere internasjonale medier at Nick McGlashan har gått bort, 33 år gammel. Han gjorde seg kjent som dekksmannskap på skipet Cape Caution, før han begynte å jobbe på Summer Bay.

Totalt var han med i hele 78 episoder, fordelt på sju år. Han var dermed en kjent skikkelse for fansen. Han skal ha mistet livet i Nashville, men noen dødsårsak er foreløpig ikke kjent.

- Våre tanker går til Nicks familie og venner i denne vanskelige tida. Nick kom fra en slekt med krabbefiskere, og var kjent for sine store mengder kunnskap. Han hadde også en god humoristisk sans, selv under de mest vanskelige forhold. Han vil bli savnet, sier en representant for Discovery til Fox News.

Tv-profilens søster Lydia bekrefter også dødsfallet. På Twitter skriver hun at broren har gått bort, og at det er noe av det vanskeligste hun har måttet gå gjennom noensinne. Hun oppfordrer andre til å ta vare på sine nærmeste.

Nick McGlashan skal ha hatt det vanskelig de siste årene. Han sleit med både alkohol og narkotika, og ble på sikt lagt inn på rehab i 2017. Før den tid skal han ha drukket store mengder vodka daglig, samtidig som han ruset seg på metamfetamin og heroin.

I april 2019 falt han og slo seg skikkelig på dekket, men det er ikke kjent om skadene fra dette fallet skal ha noe med dødsfallet å gjøre.

DØD: Blake Painter (t.v.), kjent fra Dicovery-serien «Deadliest Catch», døde i 2018. Han ble 38 år gammel. Foto: NTB
DØD: Blake Painter (t.v.), kjent fra Dicovery-serien «Deadliest Catch», døde i 2018. Han ble 38 år gammel. Foto: NTB Vis mer

Flere dødsfall

Flere av profilene i den kjente serien har de siste åren gått bort. I august ble det kjent at Mahlon Reyes, som hadde vært med i flere sesonger, hadde omkommet som følge av et hjerteinfarkt. Han ble bare 38 år gammel. Han overlevde selve infarktet, men våknet aldri igjen. Dermed ble det bestemt at livreddende hjelp skulle avsluttes.

I 2018 ble et annet sjokkerende dødsfall kjent. Blake Painter, som var kaptein om bord på F/V Maverick, ble også bare 38 år gammel.

Painter medvirket i Discovery-serien «Deadliest Catch» i 2006 og 2007, og ble funnet i sitt eget hjem i byen Astoria, Oregon i USA. Dødsårsaken hans ble aldri bekreftet, men det ble funnet sterke smertestillende i boligen hans.

LES OGSÅ: Jessie J ble innlagt på julaften

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer