«Naked Attraction»:

- De zoomer inn på penis og baller

Britene beklager etter at Chrissy Teigen tok for seg «verdens verste datingprogram».

FORBAUSET: Chrissy Teigen var nylig i London i forbindelse med at ektemannen skulle spille konsert. På hotellrommet kom hun over et kontroversielt tv-program, og tok umiddelbart affære med konseptet via Twitter. Foto: NTB Scanpix
FORBAUSET: Chrissy Teigen var nylig i London i forbindelse med at ektemannen skulle spille konsert. På hotellrommet kom hun over et kontroversielt tv-program, og tok umiddelbart affære med konseptet via Twitter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I fjor fikk det oppsiktsvekkende realityprogrammet «Naked Attraction» - som også er omtalt som «verdens verste datingprogram» - premiere på britisk tv. Siden den gang har mange sperret øynene opp for de svært så intime bildene publikum serveres gjennom tv-ruta.

Programmet går ut på at en person skal dra på date med en av seks deltakere som står plassert splitter naken i fargerike bokser.

Det hele starter med at man får se deltakerne - helt usensurert - avkledd fra livet og ned, og vedkommende som sitter i førersetet skal dermed basere valget sitt ut ifra personenes underliv, bein og føtter.

Etter hvert som man blir eliminert, løftes frontpartiet på boksene, og de gjenværende deltakerne viser hvem de er fra topp til tå.

Saken fortsetter nedenfor.

- Ser på tissefanter

Noe bisart, vil flere mene - og kanskje spesielt supermodell Chrissy Teigen (31). Nylig var hun i London i forbindelse med at ektemannen John Legend (38) skulle spille konsert i den britiske hovedstaden.

Sammen med datteren Luna (1) ble 31-åringen imidlertid værende på hotellrommet, der hun satt som et mildt sagt forbauset vitne til det som utfoldet seg i ovennevnte program.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer