«Naked Attraction»:

- De zoomer inn på penis og baller

Britene beklager etter at Chrissy Teigen tok for seg «verdens verste datingprogram».

FORBAUSET: Chrissy Teigen var nylig i London i forbindelse med at ektemannen skulle spille konsert. På hotellrommet kom hun over et kontroversielt tv-program, og tok umiddelbart affære med konseptet via Twitter. Foto: NTB Scanpix
FORBAUSET: Chrissy Teigen var nylig i London i forbindelse med at ektemannen skulle spille konsert. På hotellrommet kom hun over et kontroversielt tv-program, og tok umiddelbart affære med konseptet via Twitter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I fjor fikk det oppsiktsvekkende realityprogrammet «Naked Attraction» - som også er omtalt som «verdens verste datingprogram» - premiere på britisk tv. Siden den gang har mange sperret øynene opp for de svært så intime bildene publikum serveres gjennom tv-ruta.

Programmet går ut på at en person skal dra på date med en av seks deltakere som står plassert splitter naken i fargerike bokser.

Det hele starter med at man får se deltakerne - helt usensurert - avkledd fra livet og ned, og vedkommende som sitter i førersetet skal dermed basere valget sitt ut ifra personenes underliv, bein og føtter.

Etter hvert som man blir eliminert, løftes frontpartiet på boksene, og de gjenværende deltakerne viser hvem de er fra topp til tå.

Saken fortsetter nedenfor.

OMSTRIDT: Dating-programmet «Naked Attraction» skapte oppstandelse i Storbritannia da det ble lansert i 2016. Programmet ble blant annet omtalt som «verdens verste datingprogram». Video: OUTtv/Youtube Vis mer

- Ser på tissefanter

Noe bisart, vil flere mene - og kanskje spesielt supermodell Chrissy Teigen (31). Nylig var hun i London i forbindelse med at ektemannen John Legend (38) skulle spille konsert i den britiske hovedstaden.

Sammen med datteren Luna (1) ble 31-åringen imidlertid værende på hotellrommet, der hun satt som et mildt sagt forbauset vitne til det som utfoldet seg i ovennevnte program.

Dermed gjorde Teigen det hun kan best - ta til sosiale medier for å dele sine vittige kommentarer og utspill.

- Øh, det finnes noe som kalles «Naked Attraction» her i London, og HVA I ALLE DAGER ER DETTE. Det er dating basert på kjønnsorganer. Altså, jeg sitter og ser på tissefanter, skriver hun på Twitter.

Teigen fikk enorm respons på sin innledende kommentar fra følgerne, og det tok ikke lang tid før hun fortsatte live-tvitringen om programmet.

- Å herregud, de ser bare på kjønnsorganene. De zoomer inn på penis og baller, skriver hun.

Saken fortsetter nedenfor.

VALGETS KVALER: Chrissy Teigen legger ikke skjul på at det britiske tv-programmet «Naked Attraction» var i overkant mye for hennes smak. Skjermdump: Naked Attraction
VALGETS KVALER: Chrissy Teigen legger ikke skjul på at det britiske tv-programmet «Naked Attraction» var i overkant mye for hennes smak. Skjermdump: Naked Attraction Vis mer

- Jeg ville dødd

Videre tar modellen for seg det åpenbare, og viser samtidig noe sympati overfor deltakeren som må takke for seg først.

- Jeg ville dødd om jeg var den første personen som ble eliminiert, kun basert på kjønnsorganet mitt.

At programmer regnes som pute-tv, er nok ingen overdrivelse. Teigen har også lagt ut en mindre snutt på Twitter, der hun filmer at hotelldøra går igjen, mens hun skriver:

- «Room service» kom innom, og jeg måtte late som om jeg så på tennis, skriver hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Meldingene har ikke gått upåvirket hen i sosiale medier, og flere briter beklager på vegne av landet for at Teigen måtte se noe slikt på engelske tv-kanaler.

«Naked Attraction» har skapte tidlig oppstandelse i Storbritannia, og fikk britene til både å rødme og rase.

Ifølge Independent fikk Ofcom, Storbritannias svar på Medietilsynet, inn mer enn 60 klager på programmet etter premieren.

Saken fortsetter nedenfor.

NAKEN-OL: Mens Rio De Janeiro har arrangert OL, har noen litt mindre offisielle leker funnet sted på byens eneste nudiststrand: Naken-OL. Alle har kunnet være med, uavhengig av kjønn, alder og kroppsform, så lenge de var villige til å kle av seg. Video: Caters / AP Vis mer

- Begynner å rødme

BBC har også plukket opp tråden, hvor de har intervjuet en av deltakerne i programmet, Gemma Warren, som forsøker å forsvare konseptet. Warren var en av dem som i årets sesong fikk valget mellom seks nakne menn, som hun aldri hadde møtt tidligere.

Meldingene har ikke gått upåvirket hen i sosiale medier, og flere briter beklager på vegne av landet for at Teigen måtte se noe slikt på engelske tv-kanaler.

«Naked Attraction» har skapte tidlig oppstandelse i Storbritannia, og fikk britene til både å rødme og rase.

Ifølge Independent fikk Ofcom, Storbritannias svar på Medietilsynet, inn mer enn 60 klager på programmet etter premieren.

LES OGSÅ: - Jeg ga etter for kroppspresset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer