De vokste opp som søsken ...

Før omtalte de hverandre som «søster» og «bror», nå legger Whitney Houstons datter ut kyssebilder på Twitter.

KYSSER: -  Iloveyoubooboo for alltid og alltid. Det er bare oss nå, skriver Bobbi Kristina under bildet av seg selv og Nick Gordon.  Foto: Twitter
KYSSER: - Iloveyoubooboo for alltid og alltid. Det er bare oss nå, skriver Bobbi Kristina under bildet av seg selv og Nick Gordon. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Whitney Houstons datter Bobbi Kristina (19) har siden moren døde i februar kommet stadig nærmere Nick Gordon. Bobbi og Nick vokste opp som søsken, etter at Whitney tok seg av Nick da han var liten. Han var så godt som adoptert av «I will always love you»-sangeren, men det har ikke stoppet de to fra å bli svært intime med hverandre.

Selv om ryktene om de to har vært mange,og det til og med ble hevdet at de to var forlovet og skulle gifte seg  – har det vært mest hint fra Bobbi Kristinas side om hva som var på gang. Og det har vært vanskelig å tro alt før nå ... For her er det endelige beviset fra Bobbi Kristina selv.

På Twitter har hun nemlig lagt ut et bilde av hun og Nick kyssende.

- En av de viktigste grunnene til at jeg smiler i dag, skriver 19-åringen under bildet.

-  Iloveyoubooboo for alltid og alltid. Det er bare oss nå, skriver hun.

Whitney skal ha omtalt Nick som sin sønn, og han og Bobbi Kristina skal ha omtalt hverandre som «søster» og «bror».

Tidligere denne uken kunne Seghør.no vise bildene av Bobbi Kristinas ny tatovering for å minnes sin kjære avdøde mor på det som ville vært hennes 49-årsdag. Nick fikk lignende tatovering.

Bobbi Kristina filmer for tiden realityshowet «The Houston Family Chronicles,» som har premiere seinere i år.

Paret har bodd sammen i huset Whitney etterlot seg i byen Atlanta, men Whitneys mor Cissy Houston har tidligere forsøkt å få Nick kastet ut av familiehjemmet.

- Hun mener forholdet deres ligner på incest, og at Nick forsøker å utnytte Bobbi Kristina mens hun er i en sårbar situasjon, uttalte en kilde nær Cissy til nettsiden TMZ.com tidligere i år.

Flere av vennene til Bobbi Kristina frykter også at det ikke bare er kjærlighet som ligger bak Nicks interesse. De tror han også har arven etter Whitney - som skal være på over 50 millioner kroner - i tankene, ifølge en tidligere sak i Star.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tatoverte inn sin døde mor på armen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer