Kourtney Kardashian og Scott Disick:

- De viste ingen følelser foran Kourtney

Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie så ut til å ha det overraskende hyggelig sammen.

HANG SAMMEN: I helgen var både Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie sammen. Det skal ha gått overraskende bra. Foto: NTB Scanpix
HANG SAMMEN: I helgen var både Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie sammen. Det skal ha gått overraskende bra. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har vært mange meninger om Scott Disicks (35) forhold med Sofia Richie (20). Paret har vært sammen i lengre tid nå, men mange reagerer både på aldersforskjell, og den angivelige isfronten mellom Sofia og Scotts ekskjæreste, Kourtney Kardashian (39).

Det har flere ganger blitt påpekt at Kourtney skal ha reagert på forholdet, også da hennes tre barn, Mason (8), Penelope (6) og Reign (3) møtte farens nye flamme for første gang.

Koste seg sammen

Nå kan det imidlertid se ut til at stridsøksa er begravd.

Lørdag kveld ble nemlig trioen observert på vei inn på en utstilling i Los Angeles, og selv om de ikke ble fotografert sammen, skal de ha tilbrakt kvelden sammen.

- De satt alle ved samme bord, og Kourtney og Sofia snakket og lo mye. Alle hadde det virkelig gøy, har en kilde uttalt ifølge ET Online.

Videre har kilden fortalt at Scott og Sofia holdt en svært lav profil foran Kourtney. De skal verken ha vist noe særlig med følelser, ei heller berørt hverandre.

Saken fortsetter under bildene.

LAV PROFIL: Sofia og Scott skal ha holdt en lav profil da de var sammen med Kourtney. Foto: NTB Scanpix
LAV PROFIL: Sofia og Scott skal ha holdt en lav profil da de var sammen med Kourtney. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KOM MED VENNINNEN: Kourtney kom sammen med Larsa Pippen. Foto: NTB Scanpix
KOM MED VENNINNEN: Kourtney kom sammen med Larsa Pippen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Glad for forholdet

Romanseryktene mellom Scott og Sofia fikk for alvor fikk fart i fjor sommer, men helt frem til september i fjor benektet paret at det var noe mer mellom de to enn vennskap.

I flere år har fansen fått følge det turbulente forholdet mellom Scott og Kourtney i den suksessrike serien «Keeping up with the Kardashians».

- Kourtney har ingen problemer med at eksen hennes dater noen andre. Hvis han er lykkelig er hun lykkelig, har en kilde uttalt til TMZ.

Ifølge kilden tror Kourtney at det er ekte kjærlighet mellom Sofia og Scott.

I tillegg ser det ut til at Scott har oppført seg bra etter at han møtte Sofia, og det skal Kourtney sette stor pris på, skrev nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Vis mer Vis mer Vis mer

Familieferie med eksen

Mye later til at forholdet mellom de to eksene også har bedret seg med tiden. Tidligere denne måneden var de på luksusferie med barna sammen, og det virker som at de har klart å legge dramaet til side.

Selv om Disick er sammen med den 20 år gamle modellen, begynte flere å spekulere i om Scott og Kourtney hadde funnet tilbake til hverandre igjen.

PÅ EKSOTISK FERIE: Nylig var Kourtney og Scott på ferie med barna og førstnevntes søsken. Foto: NTB scanpix
PÅ EKSOTISK FERIE: Nylig var Kourtney og Scott på ferie med barna og førstnevntes søsken. Foto: NTB scanpix Vis mer
I NEW YORK: Kourtney og Scott har nylig også vært i New York sammen. Her med deres eldste sønn Mason. Foto: NTB scanpix
I NEW YORK: Kourtney og Scott har nylig også vært i New York sammen. Her med deres eldste sønn Mason. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Jaaa, jeg tror de er sammen igjen. Mitt favoritt Kardashian-par», skrev en Instagram-bruker under et av Scotts bildet på bildedelingstjenesten.

«Uuuh … Sammen igjen», skrev en annen etterfulgt av en emoji med hjerter i øynene.

Dette ble for øvrig avvist ettersom Scott underveis i ferien reiste fra gjengen for å treffe sin 15 år yngre kjæreste i Singapore, ifølge Cosmopolitan.

Under Bali-oppholdet bodde familien på det eksklusive hotellet Soori hotell, som ligger rett på stranda, i fem dager. Ifølge E! News punget gjengen ut svimlende 30 000 dollar, som er omkring 250 000 norske kroner for oppholdet.

LES OGSÅ: Støtter eksmannens nye flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer