- De viste ikke alt vi gjorde på TV

Paradise-Marias overraskende valg skyldtes en hemmelig avtale.

- HADDE HEMMELIG AVTALE: Miguel Kristiansen (t.v.) sier til Seoghør.no at han til tross for å ha kranglet med Paradise-kollegaen Maria Solbakken flere ganger foran kameraene den siste uken, ikke var overrasket over at hun valgte ham som partner i torsda Foto: TV3
- HADDE HEMMELIG AVTALE: Miguel Kristiansen (t.v.) sier til Seoghør.no at han til tross for å ha kranglet med Paradise-kollegaen Maria Solbakken flere ganger foran kameraene den siste uken, ikke var overrasket over at hun valgte ham som partner i torsda Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De andre deltagerne reagerte med overraskelse og vantro, da Tromsø-jenta Maria Solbakken (20) torsdag valgte å sende hjem nykommeren Christian Svingen (25).

Isteden slo hun seg sammen med Miguel Kristiansen (20), som hun tidligere i sesongen har kranglet kraftig med foran TV-kameraene, og truet med at hun ønsket at han skulle ryke ut.

Lurt av TV-bildene
Til Seoghør.no sier Miguel - som tidligere i sesongen forlot årets «Paradise Hotel» gråtende, før han kom inn igjen - at den fiendtlige holdningen i virkeligheten ikke var like sterk som TV-bildene har gitt inntrykk av.

- Vi hadde en avtale om at vi kunne stå trygt bak hverandre, men vi holdt den for oss selv. Det var et par dager vi kranglet skikkelig, og jeg fryktet at avtalen skulle ryke, men heldigvis skjønte vi begge at avtalen var bra for oss.

- Jeg tror ikke det var noen andre som skjønte noenting på forhånd, men jeg hadde forsøkt å hinte til Christian om at jeg ville stille meg bak Maria. Men han hadde vel ikke så mange andre muligheter, desverre for ham.

- Skjedde mer på soverommet
Etter at Miguel og Maria havnet på samme rom tidligere i Paradise-sesongen fant de to raskt tonen, og Miguel sier at det også på soverommet skjedde mye mer enn det som er vist på TV.

- Det var mye kosing og nærhet. Problemet mitt var at Maria forandret seg i fylla, og ble vanskelig å forholde seg til. Da hun i tillegg begynte å kline med Tommy (Steinslien, red.anm), skal jeg innrømme at jeg ble sjalu.


- Siden reagerte hun på at jeg flørtet med Athena da hun kom inn, og da begynte jeg å lure på om jeg kunne stå trygt bak henne. Men det gikk heldigvis bra, for jeg ville helst stå med henne. Jeg tror de andre da begynte å skjønne at vi hadde spilt et smart spill, sier han til Seoghør.no.

Også trønderjenta Mali Iren Dyrseth (22) måtte forlate realityhotellet torsdag, etter å ha mistet sin fredning i en konkurranse.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Her løper hun naken gjennom «Paradise Hotel»

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer