- De virket veldig som et par

Dater Hollywoodstjernen enda en rocker?

NY FLAMME?: Det spekuleres i om Kate Hudson har sperret øynene opp for Muse-rockeren Matthew Bellamy. Foto: All Over Press
NY FLAMME?: Det spekuleres i om Kate Hudson har sperret øynene opp for Muse-rockeren Matthew Bellamy. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Kate Hudson (32) kastet seg på et fly til Paris i helgen, for å overvære den andre av to utsolgte konserter med rockebandet Muse.

Bandet, som skal spille i Norge på Hovefestivalen i slutten av måneden, spilte foran 80.000 tilskuere på Stade de France, og Hudson hadde fått plass i et lydtelt.

Søndag ble hun observert sammen med bandets frontfigur, Matthew Bellamy, i hovedstadens gater.

- De virket veldig som et par, spaserte sammen og nøt solen, sier en kilde til nettstedet People.com.

Senere på dagen spiste Hudson og Bellamy en sen lunsj på det kritikerroste stedet Brasserie Lipp, men forlot stedet via bakveien, da fotografer omsider dukket opp.

Bellamy er ikke den første musikeren som har fått Hudson til å sperre øynene opp. Skuespilleren var tidligere gift med Chris Robinson, fra bandet Black Crowes. Det tidligere paret har sønnen Ryder (6), sammen.

Forholdet tok slutt i 2006, og Hudson ble i ettertid sammen med baseball-stjernen Alex Rodriguez, men heller ikke det forholdet ville vare, og ble avsluttet i fjor.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nå teller jeg kalorier