- De virket veldig intime sammen

Leonardo DiCaprio kobles til nesten 20 år yngre modell.

VAKKER MODELL: Leonardo DiCaprio kobles med den vakre modellen Roxy Horner.  Foto: NTB scanpix / Instagram
VAKKER MODELL: Leonardo DiCaprio kobles med den vakre modellen Roxy Horner. Foto: NTB scanpix / Instagram Vis mer

SEOGHØR.NO: Skuespiller Leonardo DiCaprio (41) er kjent for sin lange historie med vakre og blonde modellkjærester.

Den ferske Oscar-vinneren er sjelden uten en skjønnhet i sikte, og nå er det visstnok den vakre 24 år gamle modellen Roxy Horner fra London som har kapret kjekkasen. 

Ifølge nettstedet People ble turtelduene observert under en date i New York søndag, da de spiste middag på restauranten Serendipity 3. Sammen med turtelduene var DiCaprios kamerat Lukas Haas og en annen ukjent blondine.

- De kom inn på restauranten veldig avslappet, og alle hadde på seg caps. Roxy var veldig opptatt av Leo, og det var ingen tvil om at de dater. Hun holdt ham i armen og de virket veldig intime sammen, forteller en kilde til People. 

Nettstedets kilde forteller videre at gjengen satt i et hjørne og hadde bestilt mange retter, inkludert kakao og is. 

- De hadde åpenbart en hyggelig middag, men snek seg ut da de var ferdige, røper kilden. 

Saken fortsetter nedenfor.

Can't wait for @virginiamacari new swimwear campaign and collection to launch so excited!

Et bilde publisert av (@roxyhorner)

Har møttes flere ganger

Det er imidlertid ikke første gang DiCaprio og Horner har blitt observert sammen. I februar ble de tatt på fersken da de var sammen på restauranten Chiltern Firehouse i London. 

Den gang nektet Horner for kjærlighetsryktene i flere meldinger på sin Twitter-konto, men hun har nå slettet meldingene.

- Du kan ikke ha venner i denne bransjen uten at noen spekulerer i om det er noe mer.. Det er latterlig, skrev hun i den første Twitter-meldingen, ifølge People.

- Forresten, vi gikk hver vår vei hjem, slik venner gjør, skrev hun i en oppfølgende tweet. 

Saken fortsetter nedenfor.

Et bilde publisert av (@roxyhorner)

Elsker vakre blondiner

Det er kun fire måneder siden det ble kjent at «The Revenant»-stjernen hadde brutt med Sport Illustraded-modellen Kelly Rohrbach (26).

Før han ble sammen med Rohrbach, datet han den tyske Victoria's Secret-modellen Toni Garrn (23), som var en tro kopi av Rohrbach.

Han har også vært sammen med de blonde modellene Gisele Bündchen (35), Bar Refaeli (30) og Erin Heatherton (26), samt skuespiller Blake Lively (27).

KORT FORHOLD: Forholdet mellom Leonardo DiCaprio og han 16 år yngre kjæreste Kelly Rohrbach holdt bare et halvt års tid. Foto: Splash News
KORT FORHOLD: Forholdet mellom Leonardo DiCaprio og han 16 år yngre kjæreste Kelly Rohrbach holdt bare et halvt års tid. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Slår tilbake mot utroryktene