Amber Heard:

- De virket svært overrasket over å bli oppdaget

Amber Heard kobles til Heidi Klums eks-kjæreste.

PÅ FLØRTERN? Romanserykter har nå oppstått mellom skuespiller Amber Heard og kunsthandleren Vito Schnabel. Her blir de fotografert sammen i baksetet på en bil i New York forrige uke. Foto: NTB Scanpix
PÅ FLØRTERN? Romanserykter har nå oppstått mellom skuespiller Amber Heard og kunsthandleren Vito Schnabel. Her blir de fotografert sammen i baksetet på en bil i New York forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De siste to årene har vært turbulente for skuespiller og modell Amber Heard (32) når det kommer til kjærligheten.

I mai 2016 - etter kun 15 måneder som mann og kone - ble det kjent at 32-åringen skulle skilles fra skuespiller Johnny Depp (54). Videre fulgte en særdeles offentlig skittentøyvask dem imellom, før skilsmissen endelig ble innvilget i 2017.

Etter det vonde bruddet fra «Pirates of the Caribbean»-stjernen, fant imidlertid Amber lykken på ny, med Tesla-milliardær Elon Musk (46). Duoen reiste på flere eksotiske ferier sammen før Musk skal ha avsluttet forholdet i august i fjor.

Overfor Mail On Sunday fortalte en kilde nær duoen at Heard var knust etter bruddet, og at det angivelig skal ha vært Elon som har avsluttet romansen.

- Det er over mellom Amber og Elon, og hun er knust. Det var hans beslutning, og det ble slutt for en uke siden.

Saken fortsetter under bildet.

ARM I ARM: Amber Heard og Elon Musk skal ha vært i et av-og-på forhold i rundt ett år før de gikk hver til sitt i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
ARM I ARM: Amber Heard og Elon Musk skal ha vært i et av-og-på forhold i rundt ett år før de gikk hver til sitt i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Ingen visste de var venner»

Nå kan det derimot se ut til at lykken smiler igjen for den vakre blondinen.

Sist uke ble Heard nemlig sett sammen med kunsthandleren Vito Schnabel (31) i New York City, skriver Daily Mail.

Schnabel, som i tre år var kjæreste med Heidi Klum (44), brøt med supermodellen i september i fjor og skal ha vært singel siden den gang.

«Amber Heard og Vito Schnabel ble sett sammen i baksetet på en mørk SUV i New York tirsdag ettermiddag. De virket svært overrasket over å bli oppdaget mens de satt i det som så ut som en dyp samtale,» skriver nettstedet.

Videre skriver Daily Mail at synet av dem var høyst uvanlig ettersom de aldri har blitt sett sammen tidligere og ingen en gang visste at de var venner.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-KJÆRESTER: I tre år var Schnabel kjæreste med Heidi Klum. Ifølge Daily Mail skal det ha gått rykter om at han var utro mot henne før det ble slutt i fjor høst. Foto: NTB Scanpix.
EKS-KJÆRESTER: I tre år var Schnabel kjæreste med Heidi Klum. Ifølge Daily Mail skal det ha gått rykter om at han var utro mot henne før det ble slutt i fjor høst. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Eksene har gått videre

Det var mange som rynket på nesa da Heidi Klum fant kjærligheten med 14 år yngre Vito våren 2014, men forholdet varte altså i tre år, og firebarnsmoren snakket ofte varmt om følelsene hun hadde for sin unge kjæreste.

- Jeg elsker å være forelsket, som når man har sommerfugler i magen og når man bare føler seg fantastisk. Jeg feirer all romanikk. Jeg er ganske gammeldags på det området. Jeg er glad i livet, feirer kjærligheten og det å være lykkelig, delte hun med people for to år siden.

I mars ble det kjent at Klum har funnet lykken på ny. Denne gang med den 16 år yngre «Tokio Hotel»-gitarist Tom Kaulitz (28).

Også Amber Heards eks, Elon Musk, virker å være forelsket om dagen.

Under årets The Met Gala tidligere denne måneden kom han nemlig hånd i hånd med elektropopartisten Grimes (30).

SNAKKER UT I NY VIDEO: Amber Heard, skuespiller og modell, snakker nå i en ny video om partnervold. Stjernen skilte seg fra Johnny Depp tidligere i 2016, etter blant annet å ha anklaget ham for vold. Video: GirlGaze Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: Hyllet eksen seks uker etter bruddet