Kourtney Kardashian og Travis Barker:

- De virket fullstendig betatt av hverandre

Det ferske paret gjorde lite for å skjule forholdet.

FORELSKET: Det har lenge versert romanserykter mellom Travis Barker og Kourtney Kardashian. Nå har de også tatt steget ut i offentligheten. Her er de avbildet ved en tidligere anledning. Foto: Ngre Apex / Backgrid USA / NTB
FORELSKET: Det har lenge versert romanserykter mellom Travis Barker og Kourtney Kardashian. Nå har de også tatt steget ut i offentligheten. Her er de avbildet ved en tidligere anledning. Foto: Ngre Apex / Backgrid USA / NTB Vis mer
Publisert

En gryende romanse mellom realitystjerne Kourtney Kardashian (41) og rockestjerne Travis Barker (45) har lenge vært i luften. Romanseryktene har nemlig svirret helt siden 2019, men fans har virkelig blitt satt på en tålmodighetsprøve.

Turtelduene skal ha gitt uttrykk for at de forholdt seg som bare gode venner, til tross for at flere hevdet det var noe romantisk på gang.

- Kourtney er en kjær venn. Det er alt. Jeg elsker henne uendelig høyt, og jeg elsker familien hennes. Men ja, vi er bare venner, uttalte artisten til People den gang.

Den siste måneden har ryktene imidlertid blusset opp igjen, etter at paret en rekke ganger har blitt observert sammen. Nå har også det ferske paret tatt steget ut i offentligheten, og gjør lite for å skjule forelskelsen.

GRÅTER: Det er ikke ofte at Kourtney Kardashian feller tårer i familiens serie «Keeping Up With The Kardashians», men i forbindelse med en spesiell dag, tok følelsene overhånd. Video: E! Vis mer

Viste seg offentlig

- Kourtney og Travis er offisielt et par. De har vært nære venner i årevis, og nå har de datet et par måneder. Travis er veldig betatt av Kourtney, og har vært det en stund, fortalte en venn nær paret til Us Weekly i januar.

Denne uken ble «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen og Blink-182-trommisen observert på date på den japanske restauranten Matsuhisa i Los Angeles.

Det skjer om lag to uker etter at E! News kunne bekrefte at paret faktisk er sammen.

Paret har imidlertid holdt romansen skjult over lengre tid, og til tross for at de har blitt observert sammen flere ganger, er dette første gang forelskelsen virkelig er lett å se.

TREKANTDRAMA: Det uvanlige forholdet til Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie diskuteres heftig innad i Kardashian-familien. Vis mer

Betatt

Kourtney og Travis så nemlig ut til å storkose seg i hverandres selskap, mens de lo, skravlet, holdt hender og hadde en god gammeldags tommelkrig.

- De virket fullstendig betatt av hverandre, som om de var de eneste to menneskene i verden, forteller et øyevitne til E! News, og fortsetter:

- De virker veldig knyttet, veldig nære. Travis tok hånden hennes og de fniste mens de hadde en liten tommelkrig med hverandre. Det var lekent og søtt. De snakket konstant og var veldig engasjert i hverandre. Det virker som en naturlig match, siden de har vært venner så lenge. Det var ikke noe pinlighet.

Det ferske paret skal deretter har forlatt restauranten sammen.

- Alltid vært interessert

Verken realitystjernen eller trommisen har foreløpig kommentert ryktene, men ifølge flere amerikanske medier skal de ha vært sammen siden desember i fjor.

KLEINT: Da rettsaken om OJ Simpson pågikk, og Robert Kardashian var en av hans advokater, ble Kim Kardashian West tatt for å være farens elsker. Video: Netflix Vis mer

Ifølge Daily Mail skal duoen også ha flørtet med hverandre på sosiale medier den siste tiden. Da Kourtney nylig publiserte et bilde av seg selv sittende i sitt eget walk-in closet, skrev hun «Sov godt» som tekst. Under kommenterte Barker med en rød rose.

Mens tv-stjernen har barna Mason (11), Penelope (8) og Reign (6) med ekskjæresten Scott Disick (37), så har musikeren sønnen Landon (17) og datteren Alabama (15) med ekskona Shanna Moakler (45).

TOBARNSFAR: Her er Travis Barker med barna Alabama Luella Barker og Landon Asher Barker på et event i Los Angeles i februar 2018. Foto: Mediapunch / REX / NTB
TOBARNSFAR: Her er Travis Barker med barna Alabama Luella Barker og Landon Asher Barker på et event i Los Angeles i februar 2018. Foto: Mediapunch / REX / NTB Vis mer

Den eldste Kardashian-søsteren og Barker skal som nevnt ha kjent hverandre i mange år og har flere ganger blitt observert på ulike middager og eventer. De bor også i samme nabolag i Calabasas, og artisten har tidligere dukket opp i familiens tv-serie «Keeping Up with the Kardashians».

- Travis har tilsynelatende alltid vært interessert i Kourtney, men ble alltid satt til side mens Kourtney oppfylte sine boy toy-fantasier, fortalte en kilde til Radar Online da flørten først ble kjent for to år siden.

LES OGSÅ: Seksualitets-avsløring vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer