- De ville sparke meg fra Spice Girls

Melanie Chisholm avslører bitre krangler mellom de kvinnelige popstjernene.

TRØBBEL BAK SCENEN: Melanie Chisholm hevder jentene i Spice Girls flere ganger var i tottene på hverandre når de ikke stod på scenen sammen. (F.v.: Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Emma Bunton og Victoria Beckham). Foto: Stella Pictures
TRØBBEL BAK SCENEN: Melanie Chisholm hevder jentene i Spice Girls flere ganger var i tottene på hverandre når de ikke stod på scenen sammen. (F.v.: Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Emma Bunton og Victoria Beckham). Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popgruppen Spice Girls ble med hits som «Wannabe» og « 2 Become 1» en av verdens mest populære jentegrupper på 90-tallet.

I 1998 sjokkerte Geri Halliwell fansen med å forlate bandet, men i en ny TV-dokumentar avslører hennes kollega Melanie «Sporty Spice» Chisholm (38) at det ikke var første gang medlemmer av bandet truet med å slutte.

- Hun hadde sluttet før, men ikke offentlig. Jeg tror flere av dem hadde sagt de ville slutte. Geri og Melanie (Brown, også kjent som «Scary Spice», red.anm.) hadde sagt opp flere ganger, sier hun ifølge Daily Mail.

Selv om hun aldri sa opp frivillig, sier Chisholm at også hennes posisjon var truet.

- Jeg fikk også nesten sparken en gang, men det er en annen historie. De ville sparke meg fra Spice Girls, etter at vi hadde hatt en heftig krangel.

Melanie sier at spesielt forholdet mellom Geri Halliwell og Melanie Brown var preget av krangler.

- Det er de to som er nærmest hverandre i bandet. De er sammen i tykt og tynt, men kan også krangle som hund og katt.

Spice Girls-jentene har flere ganger gjort comeback, sist under avslutningsseremonien for sommerens OL i London, da alle fem jentene var samlet igjen.LES OGSÅ: - Vi sov i samme seng

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer