- De ville ikke være venner med meg

Gunilla Persson omgåes ikke de andre hollywoodfruene privat.

IKKE VENNER: Agnes-Nicole Winter, Isabel Adrian, Maria Montazami og Gunilla Persson ble ikke venner etter innspillingen av «Svenske Hollywoodfruer».  Foto: TV3/Thomas Engström
IKKE VENNER: Agnes-Nicole Winter, Isabel Adrian, Maria Montazami og Gunilla Persson ble ikke venner etter innspillingen av «Svenske Hollywoodfruer». Foto: TV3/Thomas Engström Vis mer
SEHER.NO: På TV lever de luksusliv i Los Angeles omgitt av venner og familie, men alt er ikke like idyllisk bak fasaden hos de svenske hollywoodfruene. Stagemom og manusforfatter Gunilla Persson (52) er den nyeste i serien og har ikke bare gode ord om sine TV-kollegaer.

- Jeg har mange meninger om de andre, og jeg synes for det første at de mangler stil og klasse, sier Persson til Seher.no.


Tidlig i sesong fire inviterte hun Isabel Adrian, Maria Montazami og Agnes-Nicole Winter hjem til seg på lunsj for å bli bedre kjent. Persson stilte med den svenske spesialiteten kjøttboller, og så frem til starten på nye vennskap. I stedet synes hun de tre andre var ufine.

- Jeg ba dem til lunsj og tenkte at vi kunne bli gode venner, i stedet såret de meg med sine slemme kommentarer.

Agnes-Nicole såret blant annet Persson da hun kommenterte huset hennes.


- Jeg ser en veldig beskjeden fasade. Det er ikke akkurat Beverly Hills, men vi får ta det som det er, sier Winter i episoden.

Heller ikke Montazami var imponert over boligen.

- Jeg trodde hun bodde i et super-luksuriøst hus. Jeg kunne bodd der midlertidig, men helst ikke. Jeg liker ikke å bo i leide hus der man ikke vet hva folk har gjort, sier Maria i programmet.


Etter innspillingen av serien har Gunilla og Erika flyttet til et nytt hus i det eksklusive nabolaget Pacific Palisades der hun bor i nærheten av blant andre Nicole Kidman og Tom Hanks.

Persson forteller at lunsjen var eneste gangen hun møtte de andre hollywoodfruene.

Isabel Adrian traff hun derimot to ganger fordi hun var invitert i bursdagsselskapet til Adriens datter Monday Lily. Ved en feiltagelse trodde Gunilla at Isabels DJ-kjæreste Steve Angello var betjening, noe som gjorde paret rasende.

- Steve ble forbannet. Etter dette har jeg ikke vært på bølgelengde med Gunilla og jeg vil ikke omgås hennes, sier Isabel til Aftonbladet.

Persson skjønner ikke hvorfor Isabel og ektemannen reagerte så sterkt på misforståelsen.

- Det var latterlig å bli så sint. Hun ville tydeligvis ikke være venn med meg, sier hun til Seher.

  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bedt om å sterilisere seg etter TV-innslag