- De vil ulike ting

Kim Kardashian og Kanye West krangler om hvordan de skal feire jula.

KRANGLER: Det skal ha opptått trøbbel i forholdet mellom Kim Kardashian og Kanye West etter at de nybakte foreldrene begynte å diskutere hvordan de skal feire jula. Her er superparet avbildet på shopping i hjembyen New York for to uker siden.  Foto: FameFlynet
KRANGLER: Det skal ha opptått trøbbel i forholdet mellom Kim Kardashian og Kanye West etter at de nybakte foreldrene begynte å diskutere hvordan de skal feire jula. Her er superparet avbildet på shopping i hjembyen New York for to uker siden. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter at stjerneparet Kanye West (36) og Kim Kardashian (33) ble foreldre til datteren North West (6 mnd.) i sommer og forlovet seg i høst, har de to begynt å skape sin egen familie.

Men det er ikke bare idyll som preger familielivet, da Kanye ikke alltid kommer like godt overens med Kardashian-klanen.

Den nyeste konflikten dreier seg om hvor den lille familien skal feriere i jula, skriver ContactMusic.

FORLOVET: Kanye fridde til Kim i slutten av oktober, og på «Black Friday»-shopping i Miami forrige uke virket de to i hvert fall svært forelsket.  Foto: FameFlynet
FORLOVET: Kanye fridde til Kim i slutten av oktober, og på «Black Friday»-shopping i Miami forrige uke virket de to i hvert fall svært forelsket. Foto: FameFlynet Vis mer

- Det forårsaker mye krangling. Kim antok at det ville være greit for Kanye å tilbringe 1. juledag hjemme hos familien hennes, men han vil at de skal gjøre sin egen greie, forteller en kilde til Heat Magazine ifølge nettstedet.

Fornærmet Kanye

Kanye derimot, vil feire jula hjemme i New York - slik at de tre kan begynne å skape sine egne juletradisjoner.

- Kim har fortalt ham hvor mye det ville bety for henne å feire Norths første jul med familien hennes. Hun har også forklart at hun ville elske å ha datteren i familiehjemmet og videreføre de juletradisjonene Kim har verdsatt hele livet, hevder kilden videre.

Men «Yeezus»-stjernen er fast bestemt på ikke å feire 1. juledag, som er den viktigste dagen i amerikansk juletradisjon, med Kardashian-familien.

Superstjernen skal fortsatt være fornærmet over kritikken som har kommet fra den kanten i kjølvannet av musikkvideoen til «Bound 2» - der Kim opptrer toppløs sammen med ham.

JERNDAME: Kris Jenner er vant til å styre Kardashian-klanen med myndig hånd. Likevel spørs det om hun får viljen sin i juleferien.  Foto: FameFlynet  Sweden
JERNDAME: Kris Jenner er vant til å styre Kardashian-klanen med myndig hånd. Likevel spørs det om hun får viljen sin i juleferien. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

- Kim prøver å si til ham at det kun dreier seg om én dag; de kan ha privatflyet stående klart og reise hjem til New York neste dag, uttaler kilden.

Både mamma Kris Jenner (58) og søstrene Khloé (29) og Kourtney Kardashian (34) skal ha tryglet Kim om å overtale Kanye om å reise til Los Angeles i jula.

Med andre ord kan det bli spennende å se om julefreden kommer til å senke seg over West/Kardashian-familien.

LES OGSÅ: Gjør som «Fotballfrue»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer