SEXY: Lisa-Mari nyter singellivet etter det ble slutt med barndomskjæresten. Men natt-telefonene fra mannlige fans kunne hun vært foruten... Foto: Arild Moen
SEXY: Lisa-Mari nyter singellivet etter det ble slutt med barndomskjæresten. Men natt-telefonene fra mannlige fans kunne hun vært foruten... Foto: Arild MoenVis mer

- De vil se min nakne rumpe

Frøken Norge-vinneren plages av nattlige beundrere.

SEHER.NO: Mange jenters store drøm er å få være med i Frøken Norge, men for Frøken Norge 2007-vinneren Lisa-Mari Moen Jünge (20) kostet tittelen henne forholdet.

Den flotte blondinen forteller i ukens Se og Hør om hvordan forholdet til barndomskjæresten Sverre Fredriksen (20) gikk i vasken etter at hun gikk til topps i Frøken Norge.

Selv om Lisa-Mari innrømmer at bruddet med kjæresten var trist, kaster hun ikke bort noe tid til sørging lenger, og nyter den nye tilværelsen som singel.

- Det er faktisk helt fantastisk. Jeg har skikkelig behov for å være singel en god stund fremover. Om ikke drømmemannen dukker opp da, sier Lisa-Mari.

Men kjendiser er ikke aktuelle kjærestekandidater for Molde-jenta.

- Nei, alle kjendiser er så lave, forteller den langstrakte 20-åringen til Se og Hør Weekend.

Som tidligere Frøken Norge mottar Lisa-Mari mange hyggelige meldinger fra folk. Men hun har også opplevd episoder som ikke har vært fullt så koselige.

- Folk ringer meg midt på natta og vil høre stemmen min. Og noen vil se min nakne rumpe.

Lisa-Mari er ikke den eneste Frøken Norge-vinneren som måtte gi slipp på forholdet. Alle de fire flotte jentene som gikk av med seieren i Frøken Norge 2006 og 2007 hadde kjæreste da de vant konkurransen, men også de ble single kort tid etterpå.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no

LES OGSÅ: Fikk ny sjanse etter Frøken-disk