Tori Spelling og Dean McDermott:

- De vil redde ekteskapet

Bruddryktene har lenge svirret rundt det mye omtalte paret. De skal likevel ikke ha gitt opp ekteskapet helt ennå.

USTABILT: Tori Spelling og Dean McDermott skal nok en gang gå gjennom en tøff periode i ekteskapet. Foto: Xavier Collin / Image Press Agency / Splash News / NTB
USTABILT: Tori Spelling og Dean McDermott skal nok en gang gå gjennom en tøff periode i ekteskapet. Foto: Xavier Collin / Image Press Agency / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Historier om sexavhengighet, utroskap og bruddrykter er bare en ørliten bit av det skuespilleren Tori Spelling (48) og ektemannen Dean McDermott (55) har prydet magasinforsidene med.

Sist i november i fjor hevdet en kilde overfor US Weekly at Spelling ønsket å skille seg fra ektemannen, men at hun på den tiden følte seg «fanget» i deres 15 år lange ekteskap.

Kort tid senere hevdet også en venn nær av paret overfor People at firebarnsforeldrene slet. Nå skal derimot Hollywood-paret ha bestemt seg for å jobbe med ekteskapet.

GÅR VIRALT: Melania og Donald Trumps forhold har vært et stort diskusjonstema i det siste, og ryktene om et haltende ekteskap ble ikke mindre etter at dette klippet gikk viralt. Reporter: Bjørge Dahle Johansen. Video: Ap / NTB / Twitter Vis mer

- Vært vanskelig

Paret skal nok en gang ha støtt på nye utfordringer og ekteskapet deres ser ikke ut til å være en dans på roser om dagen, forteller en kilde overfor nettstedet Entertainment Tonight.

«Tori og Dean går fortsatt gjennom en tøff periode og det går veldig opp og ned. Det har vært vanskelig for dem».

Til tross for at problemene har pågått lenge, vil duoen likevel forsøke å få det til å fungere. Dette med hensyn til barna Liam (14), Stella (13), Hattie (10), Finn (9) og Beau (4).

«Ting er ikke bra mellom dem, men de prøver fortsatt å finne ut av det for barnas skyld», fortsetter kilden.

TOK SLUTT: Forholdet til australske Jess Velkovski og Aaron Waters tok slutt etter å ha kranglet om et uheldig puppeglipp i villaen. Video: ITV / Rød Løper Vis mer

Var utro

Spelling er kjent for å dele raust av familiehverdagen sin på sosiale medier, men i løpet av de siste månedene har McDermott glimret med sitt fravær i innleggene hennes. Han var blant annet ikke til stede på familiens julekortbilde.

- Ting har vært litt kjølig mellom dem. Tori prøver å finne ut hva hun skal gjøre videre. Hun fokuserer alltid på barna, fortalte en kilde til People den gang.

Skuespillerparet har heller aldri lagt skjul på at ekteskapet deres har bydd på en rekke opp- og nedturer, og i 2013 innrømmet blant annet McDermott at han hadde vært utro mot kona.

FORELSKET: Monica Gaustad, kjent som «Moccababe» forteller at hun har funnet kjærligheten. Reporter: Thea Hope. Klipp: Celina Morken Vis mer

Skandalen førte til mye oppmerksomhet rundt realityserien deres «True Tori», hvor seerne fikk følge stjerneparets kamp for å redde forholdet. I ettertid har fremtiden deres vært svært usikker.

- Hun har enorme tillitsproblemer. Deler av forholdet deres ble aldri helt fikset etter affæren hans, hevdet en venn til People.

Kalte ryktene rare

Ryktene om en mulig skilsmisse fikk spesielt fart på seg i midten av oktober da Spelling ble observert utenfor et advokatkontor med flere dokumenter i hånden.

På papirene skal det ha stått: eiendeler, støtte og foreldrerett, ifølge US Weekly. Allerede i mars i år ble 48-åringen observert uten giftering, og i juni avslørte hun at hun og McDermott ikke deler seng.

AVSLØRER: Linni Meister kommer med en puppeavsløring i «Sofa». Video: «Sofa»/TV 2 Vis mer

Tre måneder senere uttalte ektemannen seg om bruddryktene, og kalte dem blant annet «rare».

- «Hva skjer mellom Tori og Dean? Hun har ikke på seg ringen sin». Hvorfor trenger dere å vite det? Hvordan skal det påvirke deres dag? sa McDermott, ifølge Page Six.

LES OGSÅ: - Er det Khloé Kardashian?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer