- De vil prøve å få barn snart

Jennifer Aniston og hennes nye kjæreste vil ta forholdet videre - etter knappe fire måneder sammen.

FORELSKET: Skuespillerparet Jennifer Aniston og Justin Theroux skal angivelig være klare for både eksteskap og barn - etter kun noen få måneder sammen. Her er turtelduene avbildet sammen på øya Kauai i Hawaii forrige uke, der de ferierte med ektepar Foto: All Over Press
FORELSKET: Skuespillerparet Jennifer Aniston og Justin Theroux skal angivelig være klare for både eksteskap og barn - etter kun noen få måneder sammen. Her er turtelduene avbildet sammen på øya Kauai i Hawaii forrige uke, der de ferierte med ektepar Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «Horrible Bosses»-aktuelle Jennifer Aniston (42) har datet skuespiller Justin Theroux (39) siden mai i år. Og nå, kun få måneder inn i romansen, skal det stormforelskede paret være klare for å ta forholdet flere steg videre.

Turtelduene har de siste dagene befunnet seg på idylliske Hawaii, der de både har feiret 40-årsdagen til Ben Stillers kone, Christine Taylor - og kjærligheten til hverandre. Om det skyldes de romantiske omgivelsene vites ikke, men Aniston og Theroux skal angivelig være i full gang med å planlegge fremtiden sammen.

- De har snakket mye om å gifte seg og stifte familie. Jennifer er ivrig etter å begynne neste fase i livet sitt og føler at tiden nå har kommet, sier en kilde nær paret til UsMagazine.

«Charlies Angels: Full Throttle»-hunken Theroux var tidligere kjæreste med Heidi Bivens i 14 år, et forhold som tok slutt i mars - få uker før romansen med Aniston tok til. Også han, som fyller 40 år neste uke, skal allerede være klar for nok et seriøst forhold.

- Både Jennifer og Justin vil gjerne ha barn snart, sier en annen innsidekilde til UsMagazine.

Ifølge det amerikanske magasinet har trenings- og kostholdsbevisste Aniston både ansatt en privat kokk og bedrevet yoga i minst 45 minutter hver dag under oppholdet på Hawaii. Bladet spekulerer i at «Venner for livet»-stjernen slik forsøker å være best mulig rustet til å bli gravid snarlig.

Skuespilleren har nylig fortalt at hun nå føler seg ekstremt lykkelig og heldig i privatlivet. Og flere venner er ikke overrasket over at 42-åringen ønsker å få barn med Theroux så fort som mulig. Én venn sier at Aniston ikke har vært så forelsket siden hun var gift med Brad Pitt.

- De går fort frem, men begge vet at følelsene de har for hverandre skiller seg fra tidligere romanser, forklarer en annen venn av Aniston til UsMagazine.

Nettsiden PerezHilton uttrykker derimot en viss skepsis over det svært ferske parets angivelige gifte- og verpesjuke.

- Jennifer, vi vet at din biologiske klokke har gått fra å tikke til å KIME, men ikke hopp inn i noe uten å tenke over det. Vi elsker Justin, men elsker DU ham nok til å være knyttet til ham slik resten av livet? STOLER du nok på ham, etter kun fire måneder sammen, til å ta en slik livsforvandlende avgjørelse med ham??? spør nettstedet, og råder skjønnheten til å ta det hele litt mer med ro.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han trygler henne om å avlyse bryllupet