KLINER TIL MED PR-STUNT: Heidi Montag og Spencer Pratt tar PR-stuntet til et nytt nivå i sommer. Her er de fotografert i fjor sommer.  Foto: All over press
KLINER TIL MED PR-STUNT: Heidi Montag og Spencer Pratt tar PR-stuntet til et nytt nivå i sommer. Her er de fotografert i fjor sommer. Foto: All over pressVis mer

- De vil dikte opp en baby

Ikke la deg lure av denne dama i sommer. Dette PR-stuntet tar kaka.

SEHER.NO: Av-og-på kjærestene Heidi Montag (21) og Spencer Pratt (24) fra TV-serien "The Hills" er blitt beryktet for å gjøre alt for å holde kjendisstatusen ved like.

Men i den fjerde sesongen av "reality"-serien som i august starter på amerikansk MTV, drar paret sitt drøyeste PR-stunt noensinne.

Det amerikanske bladet Star Magazine hevder ifølge kjendisbloggen Popcrunch.com at Heidi har bestemt seg for å skaffe seg puter under designerkjolene, for å late som om hun er blitt gravid i sommer.

- Planen er å få i gang babyrykter i pressen, slik at hun kan bli fotografert mer. Hverken hun eller Spencer vil kommentere spekulasjonene, slik at alle blir gående og gjette, skriver bladet.

I tillegg til å gå med pute, skal Heidi og Spencer også ha lagt planer om å besøke Hollywoods hippeste babyklær-butikker, samtidig som Heidi skal slutte å drikke.

Paret har nok fått med seg at babyer er den hotteste trenden i Hollywood for tiden.

Går det som hun håper vil "babynyheten" ifølge popcrunch.com hjelpe henne med å sette "The Hills"-rivalen Lauren Conrad i skyggen.

Det spørs imidlertid om planen fungerer like bra nå, som katten er ute av sekken...

Tredje sesong av "The Hills" går nå på MTV.

LES OGSÅ: "The Hills"-babe blir filmstjerne