NY TILVÆRELSE?: Nå hevdes det at Caitlyn Jenner og hennes 46 år yngre kjæreste Sophia ønsker seg barn sammen. Etter planen skal de gifte seg til våren, og bli foreldre den påfølgende høsten. Det hevder ryktebørsen. Foto: NTB scanpix
NY TILVÆRELSE?: Nå hevdes det at Caitlyn Jenner og hennes 46 år yngre kjæreste Sophia ønsker seg barn sammen. Etter planen skal de gifte seg til våren, og bli foreldre den påfølgende høsten. Det hevder ryktebørsen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Caitlyn Jenner og Sophia Hutchins:

- De vil bli foreldre

Overraskende rykter om kjæresteparet.

Publisert

Da 22 år gamle Sophia Hutchins i sommer avslørte at hun hadde funnet tonen med 46 år eldre Caitlyn Jenner (69), var det mange som sperret opp øynene. Paret har siden den gang nærmest vært uatskillelige, og er blitt fotografert på alt fra familiefester med Kardashian/Jenner-klanen til romantiske ferieturer i Mexico.

Flere har hatt sitt å si om det utradisjonelle paret, men det virker som om kritikken og hatet bare preller av dem. Kilder nære paret skal nemlig ha det til at de to turtelduene er klare for å ta forholdet videre til det neste steget.

Selv om Jenner allerede har seks barn fra før, og har et slags farsforhold til ekskona Kris Jenners tre verdensberømte Kardashian-døtre, er hun angivelig ikke helt ferdig med foreldrerollen ennå.

Vil bli foreldre

- De planlegger å gifte seg til våren, og etter det vil de bli foreldre, forteller en kilde til RadarOnline.

Se dette innlegget på Instagram

Thanks @papermagazine link in bio

Et innlegg delt av Sophia Hutchins (@hutchins_sophia)

Personen som hevder dette, skal være nært tilknyttet det amerikanske superparet. Duoen skal ha pratet om fremtiden lenge, og føler seg klare til å ta forholdet videre.

- Det er noe de har snakket om helt siden de først møttes, og de har hatt auditioner med surrogatmødre, samtidig som de har skrevet under adopsjonspapirer og undersøkt andre potensielle muligheter de har, forteller kilden.

DYNAMISK DUO: Caitlyn og Sophia er stormforelsket, og nå spekuleres det på om de både skal gifte seg og bli foreldre. Foto: NTB scanpix
DYNAMISK DUO: Caitlyn og Sophia er stormforelsket, og nå spekuleres det på om de både skal gifte seg og bli foreldre. Foto: NTB scanpix Vis mer

Begge to er født menn, og kan derfor ikke reprodusere naturlig. Det er imidlertid ikke kjent hvem som eventuelt vil donere genene sine til en potensiell surrogatmor, eller hvem som får det formelle foreldreansvaret ved en adopsjon. Det er særs uvanlig at en 69-åring bestemmer seg for å adoptere, og det kan sørge for at prosessen tar litt tid.

I sosiale medier har det vært lett å se at paret har tilbrakt en god del tid sammen det siste året. Da amerikanerne feiret Thanksgiving i november, valgte 69-åringen å invitere sin unge kjæreste hjem til familien sin for feiring.

- Det er en prosess, men Cait og Sophia er klare for å få sitt første barn neste høst. De gleder seg virkelig, og koser seg med forberedelsene, sa en kilde den gang til samme nettsted.

Ingen i familien har kommentert ryktene ennå, men det blir utvilsomt en snakkis i den kommende sesongen av «Keeping up with the Kardashians».

Partnere som deler alt

Sophia og Caitlyn møttes for første gang for tre år siden gjennom en felles stylist, og førstnevnte legger ikke skjul på at mange er nysgjerrige på dem. Hun kunne i høst fortelle at hun og Caitlyn ser på hverandre som partnere.

- Vi er partnere i alt vi gjør, vi er uatskillelige. Vi er samarbeidspartnere, vi bor sammen, vi deler en hund, vi deler familie og vi deler et liv sammen, sa 22-åringen i et intervju tidligere i høst, og la til:

STØTTER TRUMP: Caitlyn Jenner har i lang tid støttet president Trump. Nå vurderer hun å gå til valg selv. Video: CNN Vis mer

- Jeg vil ikke bruke ordet «kjæreste» og jeg vil ikke bruke ordet «dating». Vi er partnere.

Sophia, som jobber som konsernsjef i Caitlyns stiftelse, forteller videre hvordan forholdet til 69-åringen har hjulpet henne med å vokse og bli mer moden.

- Vi har så mye til felles, vi ser verden på samme måte og vi er en god match fordi vi utfordrer hverandre. Hun utfordrer meg på så mange måter, og hun har latt meg vokse på mange måter. Jeg håper at jeg utfordrer henne til å vokse, sa Sophia åpenhjertig i intervjuet.

Det er tydelig at duoen står hverandre nære, og i intervjuet beskriver hun forholdet som et godt partnerskap.

FIKK PANIKK: Den tidligere amerikanske friidrettshelten Bruce Jenner stilte opp som kvinnen Caitlyn Jenner i magasinet Vanity Fair. Her forteller hun om reisen mot å bli en fullverdig kvinne. Video: ABC News Vis mer Vis mer Vis mer

Til tross for den store aldersforskjellen, på hele 46 år, mener 22-åringen at alder ikke har noe å si, og at de er en fantastisk match for hverandre.

Raser mot faren

Selv om Caitlyn tilsynelatende virker svært lykkelig i sitt nye forhold, er det ikke alle som er like tilfreds med romansen, ifølge Radar Online.

Caitlyns datter, Kylie Jenner (20), skal nemlig være lei av at faren ikke snakker om annet enn sin unge flamme.

- Caitlyn slutter ikke å snakke om Sophia, om hvor vakker hun er og hvor flink hun er med mote og skjønnhet. Hun har foreslått at Kylie bør ansette Sophia til å jobbe med sminkemerket hennes, sa en kilde til nettstedet.

Det skal ha fått Kylie til å se rødt.

- Hun ville ikke høre mer om henne, og sa til Caitlyn at Sophia er for ung og bare er ute etter pengene hennes. Caitlyn gikk i forsvar og forklarte at kjæresten er den mest ærlige, åpne og mest forståelsesfulle kvinnen hun har møtt i hele sitt liv. Kylie synes det var respektløst sagt overfor moren sin og avsluttet samtalen, hevdet kilden.

Kylie Jenner er Caitlyns yngste datter, som hun har fra det tidligere ekteskapet med Kris Jenner (62). De har også datteren Kendall (22) sammen.

LES OGSÅ: Luksusbolig ble solgt i all hemmelighet - gikk for megabeløp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer