ÅPEN: Sophie Elise Isachsen deler personlige tekster på sin blogg, men det aller verste holder hun for seg selv, forteller hun til Seoghør.no Foto: Stella Pictures
ÅPEN: Sophie Elise Isachsen deler personlige tekster på sin blogg, men det aller verste holder hun for seg selv, forteller hun til Seoghør.no Foto: Stella Pictures Vis mer

- De verste tingene holder jeg ennå for meg selv

Blogger Sophie Elise åpner seg om den tøffe tiden.

Publisert

SEOGHØR.NO: Toppbloggeren Sophie Elise (19) er i hovedsak kjent for å spille på kropp og sjokkeffekt, men deler også flere svært personlige innlegg på sin blogg.

Nylig blogget hun om mobbing, og at hun i en periode var så langt nede at hun ikke ville leve lenger.

Men til Seoghør.no innrømmer hun at hun ikke deler det aller verste.

VENNER: Sophie Elise finner mye støtte i sin venninne Anette Marie Antonsen. Foto: Stella Pictures
VENNER: Sophie Elise finner mye støtte i sin venninne Anette Marie Antonsen. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg deler riktignok bare en brøkdel av historien, de «verste» tingene holder jeg enda for meg selv, sier Sophie Elise til Seoghør.no19-åringen har flere ganger skrevet på bloggen at hun vil ha en dialog med leserne, og oppfordrer ofte til diskusjon i kommentarfeltet. Og leserne er ikke vonde å be.

Enten hun jobber frivillig med løver i Afrika, har ny kjole eller spiser sushi, er kommentarfeltet fult av engasjerte lesere.

Vil hjelpe andre

BLOGGERNE: Eirin Kristiansen, Suzanne Aabel, Marna Haugen og Sophie Elise er snart aktuelle med sesong to av Bloggerne på TV 2 Bliss.   Foto: Stella Pictures
BLOGGERNE: Eirin Kristiansen, Suzanne Aabel, Marna Haugen og Sophie Elise er snart aktuelle med sesong to av Bloggerne på TV 2 Bliss. Foto: Stella Pictures Vis mer

«Bloggerne»-aktuelle Sophie Elise har provoserende tekster og bilder, og får mye negative tilbakemeldinger. Men blant alle disse, vet hun at det sitter mange jenter som beundrer henne, og som har nytte av hennes erfaringer.

Til Seoghør.no forteller hun at det er nettopp derfor hun deler slike historier.

LIKE: Sophie Elise har mye til felles med kjæresten Robin. Nylig var hun åpen om at de sminket seg sammen.
LIKE: Sophie Elise har mye til felles med kjæresten Robin. Nylig var hun åpen om at de sminket seg sammen. Vis mer

- Jeg ville dele noe såpass personlig for å forhåpentligvis hjelpe andre som føler ting er kjipt akkurat nå. Om min blogg kanskje er det siste noen leser før de legger seg og de har det kjipt, vil jeg de skal føle seg bedre og sove godt, forteller hun.

Før silikonpuppene og restylanen

På bloggen forteller hun om en 13 år gammel Sophie Elise som følte seg så mobbet, at hun ikke ville leve lenger. Hun legger ut et bilde av en jente som ser svært annerledes ut enn det man finner av henne på bloggen i dag.

Det er henne selv som 13-åring, lenge før silikonpuppene, neseoperasjonen og restylanen.

Bloggeren forteller at den tøffe tiden nok har pårivket hennes valg.

- Jeg vet ikke hvordan det har påvirket meg, men alle er som de er av en grunn. Det har sikkert formet meg på et vis, det også, svarer bloggeren.

LES OGSÅ: -Vi sminker oss sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer