BLIR MOBBET: På sin blogg skriver Sophie Elise Isachsen at hun stadig får ondsinnede kommentarer fra voksne mennesker.  Foto: Sølve Hindhamar/Se og Hør
BLIR MOBBET: På sin blogg skriver Sophie Elise Isachsen at hun stadig får ondsinnede kommentarer fra voksne mennesker. Foto: Sølve Hindhamar/Se og HørVis mer

- De verste mobberne er de voksne

Sophie Elise Isachsen tar et oppgjør med mobberne på sin blogg.

SEOGHØR.NO: Den 19 år gamle bloggeren Sophie Elise Isachsen har fått massiv oppmerksomhet etter at hun ble med i TV2 Bliss-serien «Bloggerne».

Siden hun var 16 år gammel har Harstad-jenta utlevert livet sitt på internett og har fått både positiv og negativ respons.

I serien kommer det frem at Sophie Elise har tatt seg svært nær av negativ respons og at hun til og med har fikset på utseende som en følge av folks ondsinnede kommentarer.

Stygge kommentarer

I et nytt innlegg på sin blogg tar 19-åringen et oppgjør med mobberne. Hun skriver at folk mener det er hennes egen feil at hun blir kritisert fordi hun bruker mye sminke og har tatt silikon.

- Er det noe jeg får høre hver eneste dag, så er det at jeg har valgt å bli mobbet fordi jeg er en offentlig person. Jeg har valgt de stygge kommentarene. Jeg har selv valgt at jeg noen ganger stiller spørsmål ved min egen verdi, mitt eget utseende og hele livet mitt, fordi folk leser bloggen min, skriver Isaksen.

FRA BLOGG TIL TV: PÅ TV 2 Bliss kan du se bloggerne Marna Haugen (32) fra Oslo, Emilie «Voe» Nereng (18) fra Hønefoss, Sophie Elise Isachsen (18) fra Harstad og Suzanne Aabel (32). Foto: FameFlynet Norway
FRA BLOGG TIL TV: PÅ TV 2 Bliss kan du se bloggerne Marna Haugen (32) fra Oslo, Emilie «Voe» Nereng (18) fra Hønefoss, Sophie Elise Isachsen (18) fra Harstad og Suzanne Aabel (32). Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Voksne mobbere

Bloggeren har fått høre at hun er en skam og foreldre har fortalt barna sine at de ikke får tilbringe tid med Sophie Elise som skriver at de verste mobberne er de voksne.

- De verste mobberne på internett er godt voksne mennesker med barn og ansvar. De er de som alltid sårer meg mest. Sier de slemmeste tingene. De som er frekkest i offentlighet. Hvor sykt er ikke det?

«Bloggerne» sendes søndag klokken 20.00 på TV 2 Bliss.

 

 

LES OGSÅ: Dette ville de aldri skrevet om på bloggen