TRE BLIR TIL FEM: Chris Hemsworth og hans syv år eldre kone Elsa Pataky blir tvillingforeldre. Her er duoen på den røde løperen til filmpremieren "Rush" under Toronto Film Festival i september i fjor. Foto: FameFLynet
TRE BLIR TIL FEM: Chris Hemsworth og hans syv år eldre kone Elsa Pataky blir tvillingforeldre. Her er duoen på den røde løperen til filmpremieren "Rush" under Toronto Film Festival i september i fjor. Foto: FameFLynetVis mer

- De venter tvillinger

Dobbel lykke for skuespillerparet.

SEOGHØR.NO: I november kom den gledelige nyheten om at Chris Hemsworth (30) ventet barn nummer to med sin spanske kone Elsa Pataky (37).

Nå avslører Hola! magazine at det befinner seg to små i Patakys voksende babymage, skriver bladets søsterpublikasjon Hello! magasin.

Paret, som giftet seg i 2010, har fra før av datteren India Rose (19 mnd). Tvillingene vil se dagens lys denne våren.

- Det å være pappa er en stor oppgave, men samtidig den beste oppgaven jeg noensinne kunne ha bedt om. Det å være hjemme med familien, er det det handler om, sa Hemsworth til People før jul.

Også Pataky, kjent fra blant annet «Fast & Furious 6», har understrekt hvor mye familietid betyr for dem.

- Det er viktig å prøve å tilbringe så mye tid som mulig sammen. Hvis vi begynner å dele oss opp og gjøre ting på hver vår kant, så kommer ikke forholdet til å holde. Vi prøver å være så normale vi kan - akkurat som en hvilken som helst annen familie.

LES OGSÅ: Elsa Pataky viste frem babymagen under Golden Globe