Jamie Dornan:

- De venter sitt tredje barn

«Fifty Shades of Grey»-stjernen skal bli pappa igjen.

FAMILIFORØKELSE: Filmstjernen Jamie Dornan og kona Amelia Warner har vært gift siden 2013. Foto: NTB scanpix
FAMILIFORØKELSE: Filmstjernen Jamie Dornan og kona Amelia Warner har vært gift siden 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

I 2016 ble «Fifty Shades of Grey»-stjernen Jamie Dornan (36) pappa for andre gang, da datteren Alva (2) kom til verden.

Fra før har han og kona Amelia Warner (36) også datteren Dulcie (4).

Nå ventet paret et barn til, ifølge amerikanske nettsteder.

- De venter sitt tredje barn, sier en kilde nær paret til Belfast Live.

Ryktene begynte å svirre allerede i august, da Amelia ble avbildet i på badeerie i Italia med det som skal ha vært en synlig babymage.

- Elsker farsrollen

Jamie møtte sin kone på en fest i Los Angeles i 2010, noe han kaller et aha-øyeblikk. Han visste med en gang at han kom til å gifte seg med henne.

Filmstjernen giftet seg med Amelia i april 2013, og syv måneder senere ble datteren Dulcie født.

- Jeg håper jeg er en god pappa. Det er den mest fantastiske tingen i verden å bli far. Det forandret livene våre totalt, men bare på en positiv måte.

- Jeg elsker farsrollen. De siste årene har vært ganske hektiske, men vi trives godt med å ha det slik, fortalte Dornan til Vogue i februar i fjor, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Jamie Dornan har fått massiv oppmerksomhet for sin rolle som Christian Grey i «Fifty Shades of Grey»-filmene, der han spiller mot Dakota Johnson (29).

Under et intervju med London Evening Standard i 2016 fortalte Jamie at kona Amelia Warner ikke hadde sett noen av «Fifty Shades of Grey»-filmene.

- Kona mi har ikke sett filmen og det tror jeg ikke at hun kommer til å gjøre heller. Jeg forstår det dersom hun ikke har lyst, uttalte han.

Tidligere har den barske skuespilleren sagt til USA Today at selv om kona «vet at det hele er skuespill, er det ukomfortabelt for henne å se på».

Forsikret sine edlere deler

34-åringen hadde i forkant av innspillingen forsikret seg om at hans edlere deler ikke skulle vises for allmennheten. Dornan utformet nemlig en skriftlig kontrakt som gikk ut på at produksjonen ikke fikk vise fram kjønnsorganet hans i filmen.

I forkant av film nummer to takket skuespilleren nei til 12 millioner for å vise penis i én scene. Motspilleren derimot, Dakota Johnson, stiller naken i filmen.

Dornan snakket nylig om hvordan kvinner møter langt større press i Hollywood for å være villig til å spille inn nakenscener, i et intervju med Vanity Fair.

- Jeg synes det er urettferdig. I forstår også hvor kvinner har et problem med det. Det er mange som har en mening om dette, (...) Det er en mer aktiv interesse for at kvinner kler av seg og blir sett på som et sexobjekt. Det kan være helt unødvendig og jeg støtter ikke det, fortalte Dornan, som altså selv takker nei til muligheten til å jevne ut nakenrollene i sin egen kommende film.

LES OGSÅ: Døden nær under fødsel