Rooney Mara og Joaquin Phoenix:

- De venter sitt første barn

Skuespilleren skal ha termin på sensommeren.

- BLIR FORELDRE: Her er Rooney Mara og Joaquin Phoenix sammen under årets Oscar utdeling i Los Angeles i februar. Foto: NTB Scanpix
- BLIR FORELDRE: Her er Rooney Mara og Joaquin Phoenix sammen under årets Oscar utdeling i Los Angeles i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Rooney Mara (35) og Joaquin Phoenix (45) har vært et par de siste fire årene. Duoen holder en svært lav profil i mediene og er kjent for å verne godt om privatlivet sitt.

Da romanseryktene oppsto rundt skuespillerne på nyåret i 2017, tok det blant annet ni måneder før «The Joker»-stjernen faktisk bekreftet forholdet.

I fjor vår oppsto det også spekulasjoner på om de to hadde forlovet seg i all hemmelighet, og i juli hevdet Us Weekly at dette stemte - selv om Mara og Phoenix foreløpig ikke har bekreftet dette selv.

Nå har det dukket opp nye hyggelige nyheter rundt paret.

- De venter sitt første barn sammen, forteller en kilde til Page Six.

Videre skriver nettstedet at Mara, kjent som Lisbeth Salander i «The Girl With the Dragon Tattoo», har kledd seg i «baggy» klær den siste perioden, og at hun kan være så langt som seks måneder på vei.

Page Six har kontaktet talspersonene deres som ikke ønsker å kommentere ryktene.

STORSATSING: Skuespilleren Joaquin Phoenix spiller den svært spesielle karakteren «The Joker» i Hollywood-satsingen «Joker». Vis mer

Vennskap ble kjærlighet

Turtelduene var venner i mange år før de ble kjærester, og spilte blant annet mot hverandre i det romantiske dramaet «Her» i 2013. De begynte derimot ikke å date før de møttes på settet til filmen «Mary Magdalene» i 2017, skriver nettstedet.

- De falt pladask for hverandre under innspillingen og har tilbrakt mye tid sammen siden, sa en kilde til nettstedet den gang.

Høsten samme året flyttet de sammen i Hollywood Hills i Los Angeles.

To år senere avslørte Phoenix i et intervju med Vanity Fair at han i starten trodde at Mara foraktet ham før han innså at hun bare var for sjenert til å fortelle ham at hun var interessert i ham.

- Hun er den eneste jenta jeg noen gang har søkt opp på internett. Vi var kun venner, e-post-venner. Jeg har aldri tidligere søkt opp en jente online, forklarte han.

Tidligere var Mara, som er lillesøster til «House of Cards»-stjernen Kate Mara (37), i et seks år langt forhold med regissør Charlie McDowell, mens Phoenix' siste forhold var med DJ Allie Teilz fra 2013 til 2015.

- Jeg har aldri vært i et forhold som har endt med hjertesorg. Jeg har opplevd kjærlighet, og jeg har sagt «Jeg elsker deg», og ikke hørt det tilbake. Men jeg har aldri blitt knust, har «Walk the Line»-stjernen tidligere fortalt, ifølge Daily Mail.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Siri Tollerød venter sitt andre barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer