BLIR FORELDRE: Hayden Panettiere og forloveden Wladimir Klitschko har tatt forholdet et steg videre. Her er paret sammen under et moteshow i Milano i fjor. Foto: FameFlynet Sweden
BLIR FORELDRE: Hayden Panettiere og forloveden Wladimir Klitschko har tatt forholdet et steg videre. Her er paret sammen under et moteshow i Milano i fjor. Foto: FameFlynet SwedenVis mer

- De venter sitt første barn

Syv måneder etter forlovelsen skal stjerneparet være i lykkelige omstendigheter.

SEOGHØR.NO: I oktober i fjor avslørte Hollywood-stjernen Hayden Panettiere (24) at hun hadde forlovet seg med tungvektbokseren Wladimir Klitschko (38).

Nå skal paret også bli foreldre, ifølge UsWeekly.com.

- Hayden er absolutt gravid, forteller en kilde til nettstedet.

Paret møtte hverandre for første gang på en fest i 2009, og var kjærester i to år før de gikk hver til sitt.

Men duoen innså etterhvert at de ikke klarte å glemme hverandre, og våren 2013 bestemte de seg for å gi kjærligheten en ny sjanse.

Kort tid etter begynte forlovelsesryktene å svirre rundt dem, og i oktober bekreftet Panettiere at hun skulle gifte seg med sin kjære.

I mai samme året hintet hun også om at de planla å stifte familie.

- Jeg har levd et utrolig liv, og jeg føler meg eldre enn det jeg er. Jeg føler også at jeg er født til å bli mor. Jeg forstår ikke folk som sier at livet tar slutt når man får barn. Morsrollen er det vakreste og den mest spennende tingen i verden, sa hun til Glamour magasin.

Skuespilleren har vært godt i gang med å planlegge drømmebryllupet, men ble tvunget til å utsette datoen på grunn av Kiev-opprøret i forlovedens hjemland Ukraina.

Nå som turtelduene også venter barn, så blir kanskje ekteskapet utsatt ytterligere.

FORELSKET: De vordende foreldrene har ingenting i mot å vise frem følelsene i full offentlighet.
FORELSKET: De vordende foreldrene har ingenting i mot å vise frem følelsene i full offentlighet. Vis mer

LES OGSÅ: Hayden vokset bikinilinjen under TV-samtale