Diane Kruger og Norman Reedus:

- De venter sitt første barn sammen

Hollywood-stjernen skal ha skjult babymagen under filmfestivalen i Cannes.

BLIR FORELDRE?: Ifølge UsWeekly venter Norman Reedus og Diane Kruger sitt første barn sammen. Her på Golden Globe-etterfesten i januar. Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images for InStyle/AFP/ NTB scanpix
BLIR FORELDRE?: Ifølge UsWeekly venter Norman Reedus og Diane Kruger sitt første barn sammen. Her på Golden Globe-etterfesten i januar. Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images for InStyle/AFP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespillerparet Diane Kruger (41) og Norman Reedus (49) skal vente sitt første felles barn.

Det melder UsWeekly, som skriver at flere ulike kilder har bekreftet graviditeten.

Babynyheten kommer kort tid etter at Kruger tilsynelatende skjulte magen i løstsittende kjoler på den røde løperen under Cannes filmfestival i midten av mai, skriver nettstedet.

I CANNES: Diane Kruger på «Sink Or Swim»-premieren i Cannes den 13. mai. NTB scanpix
I CANNES: Diane Kruger på «Sink Or Swim»-premieren i Cannes den 13. mai. NTB scanpix Vis mer

- Unngikk alkohol

Under filmfestivalen på den franske riviera for et par uker siden, meldte for øvrig Page Six at gravidryktene svirret heftig rundt filmstjernen.

Saken

I Cannes skal 41-åringen blant annet ha skjult figuren sin i en stor, rosa kåpe, mens en innsidekilde uttalte at hun var iført svært luftige, løstsittende kjoler på tre ulike arrangementer i filmfestival-byen.

Også på den stjernespekkede MET-gallaen i New York i starten av mai, gikk hun for en kjole som var løstsittende rundt magepartiet.

Saken fortsetter under bildene.

STORT SKJØRT: Diane Kruger i en kreasjon med et stort strutteskjørt på MET-gallaen. Foto: NTB scanpix
STORT SKJØRT: Diane Kruger i en kreasjon med et stort strutteskjørt på MET-gallaen. Foto: NTB scanpix Vis mer
VID KÅPE: Filmstjernen iført den store, rosa kåpen sin i Cannes i midten av mai. Foto: NTB scanpix
VID KÅPE: Filmstjernen iført den store, rosa kåpen sin i Cannes i midten av mai. Foto: NTB scanpix Vis mer
LØSTSITTENDE: Diane Kruger på rød løper i Cannes i midten av mai. Foto: NTB scanpix
LØSTSITTENDE: Diane Kruger på rød løper i Cannes i midten av mai. Foto: NTB scanpix Vis mer
SKJULTE MAGEN: Diane Kruger i en A-formet kjole på «Kering Women in Motion Awards-middagen i Cannes for to og en halv uke siden. Foto: NTB scanpix
SKJULTE MAGEN: Diane Kruger i en A-formet kjole på «Kering Women in Motion Awards-middagen i Cannes for to og en halv uke siden. Foto: NTB scanpix Vis mer
VISTE MIDJEN: Diane Kruger er kjent for sin slanke figur og stiller ofte i antrekk som fremhever midjen. Her i en ettersittende kjole på «The Infiltrator»-premieren i New York sommeren 2016. Foto: NTB scanpix
VISTE MIDJEN: Diane Kruger er kjent for sin slanke figur og stiller ofte i antrekk som fremhever midjen. Her i en ettersittende kjole på «The Infiltrator»-premieren i New York sommeren 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer

Page Six sin kilde la dessuten til at Diane Kruger drakk vann på tilstelninger der rosévinen som vanligvis serveres under festivalen, fløt fritt.

I april skal det dessuten ha blitt kjent at «Inglourious Basterds»-skjønnheten har lagt ut en leilighet i Tribeca-området på Manhattan for salg. Ifølge Page Six har leiligheten to soverom, og Kruger skal bare ha eid den i et års tid.

I tillegg skal hun og kjæresten dessuten ha vært på husjakt sammen.

For en knapp uke siden publiserte Kruger for øvrig et sort-hvitt-fotografi av seg selv på Instagram, sammen med en emoji som forestiller to fotavtrykk.

UsWeekly tolker dette som et hint om at hun og «The Walking Dead»-stjernen Norman Reedus snart kommer til å kunne høre trippingen av små føtter ...

Saken fortsetter nedenfor.

👣

Et innlegg delt av Diane Kruger (@dianekruger)

Spilte mot hverandre

I skrivende stund har ikke paret kommentert gravidryktene offentlig, og det spørs nok om de kommer til å gjøre det med det første.

Duoen er nemlig temmelig privat av seg, og det var på Golden Globe-utdelingen i januar i år at de to endelig viste seg sammen som par på rød løper for første gang - etter mer enn ett år med romanserykter.

Selv om paret har vært beskjedne med å snakke om romansen sin, kan det virke som om de to falt for hverandre på klassisk Hollywood-manér: Etter at de hadde blitt godt kjent under en filminnspilling.

POSERTE SAMMEN: Norman Reedus og Diane Kruger arm i arm på «Sky»-premieren under Toronto filmfestival i september 2015. Foto: NTB scanpix
POSERTE SAMMEN: Norman Reedus og Diane Kruger arm i arm på «Sky»-premieren under Toronto filmfestival i september 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

Vinteren 2015 spilte det nåværende paret mot hverandre i dramafilmen «Sky», og i løpet av høsten promoterte de filmen sammen ved mer enn én anledning.

Norman Reedus var tidligere i et forhold med den danske supermodellen Helena Christensen (49), og de to har sønnen Mingus (18) sammen.

Diane Kruger var på sin side i et ti år langt forhold med «Dawson's Creek»-stjernen Joshua Jackson (39), men sommeren 2016 var forholdet historie.

Det bekreftet representanter for Kruger og Jackson overfor bladet People.

- Diane Kruger og Josh Jackson har bestemt seg for å gå hvert til sitt, og forbli venner, lød uttalelsen fra talspersonene.

LES OGSÅ: Måtte avslå Brad Pitts tilbud

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer