Kourtney Kardashian og Scott Disick:

- De venter et nytt barn sammen

TV-stjernen fyrer selv opp under ryktene.

SEOGHØR.NO: Etter ni år som par brøt reality-stjernen Kourtney Kardashian (37) med kjæresten Scott Disick (33) i fjor sommer.

Disick hadde lenge vært kjent for sitt utsvevende partyliv, og da en rekke oppsiktsvekkende bilder av ham og eks-kjæresten Chloe Bartoli (26) dukket opp i media fikk Kourtney nok.

Mens Scott sjekket inn på rehab for å få hjelp måtte hun ta vare på deres tre små barnMason (7), Penelope (4) og Reign (2) alene.

Etter bruddet jobbet derimot 33-åringen hardt for å vinne Kourtney tilbake, og i siste sesong av realityserien «Keeping Up With The Kardashians» tilbrakte duoen mer og mer tid sammen.

Sakte men sikkert kan det virke som om dette var med på å helbrede den ødelagte romansen mellom dem, for i november skal reality-paret ha funnet tilbake til hverandre.

Og den siste tiden har Kourtney postet flere hyggelige bilder av hele familien sin på sosiale medier.

Tirsdag delte hun dette med fansen:

Mason and Reign's FAST & FURIOUS birthday party. On my app. 🇺🇸

A photo posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Og for en uke siden postet hun et bilde av seg selv og Scott med følgende tekst: «Mamma og pappa».

Mom and Dad

A photo posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Ifølge en kilde People snakket med i november har duoen flyttet sammen igjen og i tillegg hadde de et felles ønske om å gi bestemor Kris Jenner (61) et fjerde barnebarn.

Nå, tre måneder senere, hevder Radar Online at de er i lykkelige omstendigheter.

- Kourtney er gravid i sitt første trimester, avslører en familievenn til nettstedet, og legger til at fordi det er så tidlig i svangerskapet har hun kun delt nyheten med nære venner.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIGE IGJEN: Like før jul var paret i strålende humør etter en familietur til Malibu. Foto: Scanpix
LYKKELIGE IGJEN: Like før jul var paret i strålende humør etter en familietur til Malibu. Foto: Scanpix Vis mer

Drømmer om seks barn

Radar Online skriver videre at paret aktivt har prøvd å bli gravide igjen etter at deres av-og-på forhold har blitt styrket gjennom romantiske turer sammen til Nantucket, Miami og Aspen de siste månedene.

- De har stablet forholdet på beina igjen for barnets skyld og ingen av dem dater noen andre, sier kilden.

At Kourtney onsdag postet en video av seg selv med en struttende mage på Snap Chat, setter ikke akkurat en stopper for ryktene.

TV-stjernen har ikke skrevet noen tekst til videoen, men får spørsmål fra fansen om det er sant at hun er gravid eller om dette er et gammelt bilde.

I august avslørte også den mørke skjønnheten at hun ønsket å utvide familien ytterligere.

- Jeg vil gjerne ha flere barn. Jeg kan se for meg at jeg har seks unger. Jeg vet bare ikke om det er Guds plan, fortalte hun til Cosmopolitan.

LES OGSÅ: - Kirsten Dunst har forlovet seg