Gigi Hadid:

- De venter barn

Modellen skal være 20 uker på vei.

- GRAVID: Nettstedet TMZ får opplyst av kilder at Zayn Malik og Gigi Hadid nå venter sitt første barn sammen. Superparet har til gode å kommentere nyheten selv. Foto: NTB scanpix
- GRAVID: Nettstedet TMZ får opplyst av kilder at Zayn Malik og Gigi Hadid nå venter sitt første barn sammen. Superparet har til gode å kommentere nyheten selv. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av januar florerte romanseryktene nok en gang rundt et av Hollywoods mer forvirrende kjærestepar, bestående av supermodell Gigi Hadid (25) og det tidligere One Direction-medlemmet Zayn Malik (27). Første gang de var sammen var forholdet turbulent og preget av mye rykter, noe tiden etter bruddet også var.

De skulle derimot finne tilbake til hverandre igjen, og forholdet deres ble bekreftet i midten av februar i år.

Da la modellen nemlig ut et bilde av musikeren på valentinsdagen, noe mange tok som en åpenbar bekreftelse på at det igjen hadde oppstått søt musikk.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

- Blir foreldre

Nå skal paret angivelig være mer seriøse enn noen gang. Ifølge det amerikanske nettstedet TMZ er nemlig Hadid nå gravid med Maliks barn.

Nettstedet skriver at de har fått nyss om nyheten fra kilder med tilknytning til familien. Hadid er angivelig 20 uker på vei.

FAMILIEFORØKELSE: Det ryktes nå at stjerneparet blir foreldre, og at Hadid er 20 uker på vei. Her er de fotografert sammen i januar. Foto: NTB scanpix
FAMILIEFORØKELSE: Det ryktes nå at stjerneparet blir foreldre, og at Hadid er 20 uker på vei. Her er de fotografert sammen i januar. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det vites derimot ikke om de to vet kjønnet på den kommende babyen, men det hevdes at begge sider av familien gleder seg stort over det unge parets kommende familieforøkelse.

Begge har vært aktive i sosiale medier den siste tiden, men det har foreløpig ikke blitt delt noe babyrelatert fra noen kanter. Ingen av dem har heller kommentert TMZs påstand foreløpig.

- Alltid elsket Zayn

Det skal altså ha gått svært fort for stjerneparet, etter at de ble sammen igjen.

Ryktene om en gjenforening mellom ekskjærestene oppsto etter at de ble observert hånd i hånd under Maliks bursdagsfeiring i midten av januar. Hadids tilsynelatende bekreftelse kommer bare en måned etter at en kilde bekreftet til E! News at duoen hadde funnet tilbake til hverandre.

- Gigi og Zayn ble sammen rett før juleferien i desember. Zayn har tatt kontakt med Gigi den siste måneden og hun har gitt ham en ny sjanse, fortalte kilden den gang.

Videre påpekte kilden at bruddet mellom dem virkelig var noe de behøvde, og at Hadid alltid har elsket Malik. Ifølge kilden var supermodellens familie overlykkelig over å se de to turtelduene sammen igjen.

- Alle er glade på deres vegne, og Yolanda og Bella har alltid elsket Zayn. De har alltid behandlet ham som en del av familien.

Hadid og Malik begynte først å date i 2015, før de etter to år som kjærester endte forholdet i mars 2018.

Kort tid etter bruddet ble de to derimot observert kyssende i New York, og ifølge Daily Mail fant de to imidlertid tilbake til hverandre i juni samme år, før de i slutten av 2018 gikk hver til sitt nok en gang. Om forholdet mellom dem vil vare denne gang, gjenstår imidlertid å se.

LES OGSÅ: Slik håndterer hun corona-situasjonen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer