Gigi Hadid:

- De venter barn

Modellen skal være 20 uker på vei.

- GRAVID: Nettstedet TMZ får opplyst av kilder at Zayn Malik og Gigi Hadid nå venter sitt første barn sammen. Superparet har til gode å kommentere nyheten selv. Foto: NTB scanpix
- GRAVID: Nettstedet TMZ får opplyst av kilder at Zayn Malik og Gigi Hadid nå venter sitt første barn sammen. Superparet har til gode å kommentere nyheten selv. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av januar florerte romanseryktene nok en gang rundt et av Hollywoods mer forvirrende kjærestepar, bestående av supermodell Gigi Hadid (25) og det tidligere One Direction-medlemmet Zayn Malik (27). Første gang de var sammen var forholdet turbulent og preget av mye rykter, noe tiden etter bruddet også var.

De skulle derimot finne tilbake til hverandre igjen, og forholdet deres ble bekreftet i midten av februar i år.

Da la modellen nemlig ut et bilde av musikeren på valentinsdagen, noe mange tok som en åpenbar bekreftelse på at det igjen hadde oppstått søt musikk.

- Blir foreldre

Nå skal paret angivelig være mer seriøse enn noen gang. Ifølge det amerikanske nettstedet TMZ er nemlig Hadid nå gravid med Maliks barn.

Nettstedet skriver at de har fått nyss om nyheten fra kilder med tilknytning til familien. Hadid er angivelig 20 uker på vei.

Det vites derimot ikke om de to vet kjønnet på den kommende babyen, men det hevdes at begge sider av familien gleder seg stort over det unge parets kommende familieforøkelse.

Begge har vært aktive i sosiale medier den siste tiden, men det har foreløpig ikke blitt delt noe babyrelatert fra noen kanter. Ingen av dem har heller kommentert TMZs påstand foreløpig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer