- De var veldig kosete

Supermodell Cara Delevingne tilbragte romantisk dag i New York med ti år eldre sangerinne.

SEOGHØR.NO: Cara Delevigne (22) farter stadig verden rundt, deriblant til moteuken i Paris, til ELLE Style Awards i London og til Golden Globe-utdelingen i Los Angeles.

Nylig tok den britiske toppmodellen turen til New York, der hun nøt en rolig stund sammen med den Grammy-vinnende artisten Annie Clark (32), også kjent som St. Vincent. De to ble fotografert mens de spaserte gatelangs, tilsynelatende hånd i hånd på et tidspunkt.

Ifølge ContactMusic har romanseryktene svirret rundt duoen i det siste, og da Cara og Annie tilbragte et par dager sammen i New York, skal de ha gjort lite for å avkrefte ryktene.

Et par dager før den romantiske spaserturen, gjestet de den interaktive teateroppsetningen «Queen Of The Night» sammen med blant andre Zoë Kravitz (26).

- Cara og Annie var veldig kosete. De danset tett sammen på slutten av showet, satt på samme stol, og klemte og kysset hverandre. De hadde en super kveld sammen, forteller et øyenvitne til UsWeekly, ifølge ContactMusic. 

SAMMEN PÅ PRISUTDELING: På Brit Awards i London i slutten av februar, skal Cara og Annie ha festet sammen. En knapp uke senere koste de to stjernene seg i New York.  Foto: Stella Pictures
SAMMEN PÅ PRISUTDELING: På Brit Awards i London i slutten av februar, skal Cara og Annie ha festet sammen. En knapp uke senere koste de to stjernene seg i New York. Foto: Stella Pictures Vis mer

GIKK TUR: Cara Delevingne og artisten Annie Clark har fått en god tone sammen. Foto: Stella Pictures
GIKK TUR: Cara Delevingne og artisten Annie Clark har fått en god tone sammen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nettstedet skriver at Cara Delevigne, som i fjor datet skuespiller Michelle Rodriguez (36), møtte amerikanske Annie Clark gjennom felles venner. De to skal først ha blitt observert sammen på Brit Awards 2015 i februar.

I et stort intervju med musikkmagasinet Rolling Stone i fjor sommer, fortalte St. Vincent at hun ikke tenker på seg selv som hverken heterofil eller lesbisk.

- Jeg tenker ikke på de ordene. Jeg tror på kjønn og seksualitet som noe flytende. Jeg identifiserer meg egentlig ikke som noe som helst, sa Annie Clark dengang.

EKSEN: Cara Delevingne fotografert i London i mars 2014, sammen med sin daværende kjæreste Michelle Rodriguez. Foto: Stella Pictures
EKSEN: Cara Delevingne fotografert i London i mars 2014, sammen med sin daværende kjæreste Michelle Rodriguez. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg kjøpte sex etter skilsmissen