NYTT PAR? Turtelduene Kendall Jenner og Ben Simmons klarte ikke å forlate hverandres side da de var ute på restaurantbesøk med noen venner i helgen. Foto: NTB scanpix
NYTT PAR? Turtelduene Kendall Jenner og Ben Simmons klarte ikke å forlate hverandres side da de var ute på restaurantbesøk med noen venner i helgen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kendall Jenner og Ben Simmons:

- De var uatskillelige

Kjærligheten blomstrer for Kendall Jenner og basketballspilleren.

Publisert

De siste ukene har supermodell og realitystjerne Kendall Jenner (22) blitt observert en rekke ganger sammen med basketballstjernen Ben Simmons (21).

I helgen ble de to stjernene avbildet da de forlot restautanten Craig's i Los Angeles, og ifølge øyenvitner er det ingen tvil om at det er mer enn vennskap mellom dem.

- Kendall og Ben spiste en sen middag sammen med noen venner. De satt på et stort bord og hadde en hyggelig kveld. Kendall virket veldig lykkelig rundt Ben, og hvisket og lo gjennom hele kvelden, sier en kilde til E!News, og legger til:

- Etter middagen dro de videre til Hyde og festet til klokken to om natten. Kendall og Ben var uatskillelige hele kvelden og forlot ikke hverandres side.

Saken fortsetter nedenfor.

TATT PÅ FERSKEN: Ifølge kilder forlot Ben og Kendall restauranten en stund etter at vennene hadde gått. De gikk ut bakveien for å unngå paparazzifotografene, men dette gikk ikke helt etter planen. Foto: NTB scanpix
TATT PÅ FERSKEN: Ifølge kilder forlot Ben og Kendall restauranten en stund etter at vennene hadde gått. De gikk ut bakveien for å unngå paparazzifotografene, men dette gikk ikke helt etter planen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Klinte med venninnens bror

Ben Simmons spiller for basketlaget Philadelphia 76ers, og har tidligere vært koblet til den norskættede artisten Tinashe (25).

Det er imidlertid ikke lenge siden Kendall var koblet til en annen kjent person. 22-åringen ble observert tidligere denne måneden mens hun klinte med Anwar Hadid (19), lillebroren til bestevenninnen Gigi Hadid (23).

Supermodellen skal ha kysset og kost med 18-åringen hele tiden, før hun tilsynelatende dro alene tilbake til hotellet sitt i firetiden om morgenen.

Saken fortsetter nedenfor.

Forholdet mellom Kendall og Ben Simmons skal for øvrig være relativt ferskt. Da moren hennes, Kris Jenner (62), deltok under premieren av «American Woman» i Los Angeles i starten av juni, ble hun konfrontert om datterens nye flamme.

- Jeg visste ikke at de dater. Du er den første som forteller meg dette, sa hun til Extra på den røde løperen, ifølge Us Weekly.

Kendall Jenner og Gigi Hadid gikk på catwalken for Victoria Secret, og ble filmet på gaten på vei til etterfesten av pressen. Også klipp fra catwalken der man ser modellene. Vis mer

Det er kanskje ikke så rart at supermodellen ikke har fortalt moren sin om sin nye flamme ennå. Ifølge kilder skal hun nemlig være relativt avslappet i livet sitt akkurat nå.

- Kendall har det bare gøy. Hun vil ikke ha et seriøst forhold og nyter bare å være singel nå. Hun føler at de gangene hun har vært seriøs med en fyr tidligere, har det bare blitt rot, sier en kilde til People.

Saken fortsetter nedenfor.

4am 🍷

Et innlegg delt av Kendall (@kendalljenner)

Åpnet seg om romansen

Det er for øvrig ikke lenge siden den unge modellen var sammen med en annen basketballspiller, NBA-spilleren Blake Griffin (29).

I april snakket hun varmt om sin daværende kjæreste i et lengre intervju med motemagasinet Vogue.

- Jeg er lykkelig. Han er veldig hyggelig. Jeg har en som er veldig snill mot meg, sa superstjernen til magasinet.

Hun svarte også på ryktene om hun er biseksuell, og fortalte at hun tror ryktene har oppstått fordi hun sjelden blir observert med gutter.

- Jeg er ikke som søstrene mine, som viser frem kjærestene sine med en gang. Jeg tror ikke jeg har et biseksuelt bein i kroppen. Jeg er ikke imot det i det hele tatt, men jeg har aldri gått dit før, sa hun.

Ifølge Harper's Baazar skal forholdet mellom Kendall og Blake ha tatt slutt kort tid etter intervjuet, fordi 22-åringen skal ha flørtet med DJ'en Diplo under Coachella-festivalen i slutten av april.

LES OGSÅ: Kylie får kritikk for feriebildene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer