- De var redde for å bli slått av en gammel mann

Fortvilelsen var stor for «Tøffe-Tom» da han ble stemt ut av «71 Grader Nord»...

TØFF LIVVAKT: Tom Sandstad har i en årrekke jobbet som livvakt for superstjerner på Norges-besøk. Her følger han Hollywood-stjernen Gerard Butler på rød løper i Oslo i november i fjor. Foto: Anders Myhren / Seher.no
TØFF LIVVAKT: Tom Sandstad har i en årrekke jobbet som livvakt for superstjerner på Norges-besøk. Her følger han Hollywood-stjernen Gerard Butler på rød løper i Oslo i november i fjor. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Etter å ha vært igjennom flere tøffe oppdrag i norsk natur var det Tom Sandstad (48) som røk ut i kveld - og dermed ble han den første deltageren ut av denne sesongens «71 Grader Nord» på TvNorge.

- Jeg ble selvfølgelig kjempeskuffa. Jeg brøt helt sammen, og tok til tårene. Også jeg som skulle være den tøffe livakt-typen, sier Sandstad til Seher.no.

48-åringen har i en årrekke jobbet som livvakt for internasjonale superstjerner på Norges-besøk, en jobb han fikk etter mange års erfaring som dørvakt på kjendisklubben «Smuget». Men det ble tøffe tak for Oslo-mannen under «71 Grader Nord», spesielt med lite turerfaring. Sandstad fikk også store problemer med bena.

- Da vi skulle svømme, så ville ikke bena mine fungere. Jeg fikk kramper. Jeg visste at kameraene var overalt, men jeg ble helt fortvilet og måtte bare gråte - selv om kameraene rullet. Følelsene tok litt overhånd. «Tøffe-Tom» som ikke griner, måtte faktisk ta til tårene, sier han.

De fire merkede, Julie Torp (22), Morten Arvnes (25), Christian Otter (25) og Tom Sandstad, måtte svømme 250 meter i iskaldt vann, sykle seks kilometer med en stinging på over 500 meter, og til slutt gå oppover 3000 trappetrinn i Skjeggdal til toppen av fjellet. Allerede under svømmingen gikk det galt for Tom, og med dette røk eldstemann ut av konkurransen.

- Jeg tror de andre var redd for å bli slått av en slu, gammel rev. Jeg ser på det på en fleipete måte. De var redde for å bli slått av en gammel mann.

Men Sandstad er likevel ikke bitter på de andre deltagerne som stemte ham ut.

- Det var en kjempefin tur, med en kjempefin gjeng!

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Det var en traumatisk opplevelse