PÅ FLØRTERN: Har Winona Ryder funnet kjærligheten med komiker Tom Green? Foto: AP
PÅ FLØRTERN: Har Winona Ryder funnet kjærligheten med komiker Tom Green? Foto: APVis mer

- De var oppslukt av hverandre

Winona Ryder i het flørt med Drew Barrymores eksmann.

LOS ANGELES (Seher.no): Nylig ble det slutt mellom Winona Ryder (36) og "Rilo Kiley"-musiker Blake Sennett (34) etter at de hadde vært sammen i rundt ett år.

Men "Girl Interrupted"-stjernen brukte ikke lang tid på å sørge over bruddet. Nå skal hun nemlig allerede være i armene på Drew Barrymores eksmann, komikeren Tom Green (37), skriver The Enquirer.

På det trendy utestedet Crown Bar i Hollywood ble paret observert i en heftig flørt forrige helg.

- Winona kastet ikke bort mye tid før hun fant seg en ny type. Hun og Blake datet i over ett år og hun var veldig lei seg da det ble slutt, men slik så det ikke ut på Crown Bar. Der var nemlig hun og Tom oppslukt av hverandre hele kvelden, forteller en venn av Ryder til avisa.

Paret skal ha ledd og flørtet og sett ut til å trives svært godt i hverandres selskap.

- Tom holdt seg hele tiden i nærheten av Winona som skiftet mellom å være glad og trist store deler av kvelden. Han virket veldig beskyttende ovenfor henne, men på et tidspunkt lå de tett omslynget på en sofa på utestedet, sier et øyenvitne.

Ryder skapte avisoverskrifter da hun i 2001 ble arrestert for å ha stjålet klær for nærmere 30.000 kroner fra Saks Fifth Avenue i Beverly Hills. Men det gikk heller ikke ubemerket hen at moromannen Green skilte seg fra Barrymore etter knappe seks måneder samme året.

- Winona har alltid datet skuespillere og musikere. Kanskje hun vil ha bedre lykke med komikere? Hvem vet, det kan jo hende at hun og Tom er perfekte for hverandre, sier en kilde til The Enquirer.

LES OGSÅ: Jake har flyttet inn

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.