Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- De var ikke sammen før utroskandalen

Nye kilder mener at Tristan og Khloé ikke var et par da utroskapen med Jordyn fant sted.

VAR IKKE I ET FORHOLD: Ifølge kilder var ikke Khloé Kardashian og Tristan Thompson i et forhold da sistnevnte tilbragte noen hete øyeblikk med Jordyn Woods. Her er eksparet avbildet i januar i år. Foto: NTB scanpix
VAR IKKE I ET FORHOLD: Ifølge kilder var ikke Khloé Kardashian og Tristan Thompson i et forhold da sistnevnte tilbragte noen hete øyeblikk med Jordyn Woods. Her er eksparet avbildet i januar i år. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

De aller fleste har fått med seg trekantdramaet mellom Khloé Kardashian (34), Tristan Thompson (28) og Jordyn Woods (21), som nådde amerikanske medier i februar.

Da ble nemlig de to sistnevnte tatt på fersken i å ha tilbragt noen hete øyeblikk sammen - uten at Khloé var til stede. Jordyn har innrømmet at de to delte et avskjedskyss, men hevder det ikke skjedde noe mer.

Siden den gang har det dukket opp utallige saker om dramaet i medier verden over, og natt til mandag kom «Keeping Up With the Kardashians»-episoden som alle har ventet på. Der fikk vi endelig se hvordan realityfamilien reagerte da utroskapsnyheten ble kjent.

Var ikke i et forhold

I etterkant av episoden har det dukket opp nye opplysninger rundt forholdet mellom Khloé og Tristan. Ifølge People var nemlig ikke duoen i et forhold da Tristan tilbragte kvelden med Jordyn.

- Da alt dramaet med Jordyn skjedde var ikke Khloé og Tristan i et forhold. De hadde ikke vært i et forhold på flere uker. De tilbrakte heller ikke valentinsdagen sammen, som var rett før Tristan var med Jordyn, forteller en kilde til kjendisbladet.

- Men det betyr ikke at forholdet var helt over for Khloé. Det var veldig vanskelig for henne da hun fant ut om Tristan og Jordyn, men det var det som fikk henne til å innse at Tristan aldri kommer til å forandre seg, fortsetter kilden.

Til tross for at sviket fra Jordyn og Tristan gikk hardt inn på Khloé, hadde hun likevel et håp om å finne tilbake til kjæresten. Ifølge kilden hadde 34-åringen et ønske om at ting skulle løses mellom dem slik at de kunne bo sammen og samarbeide om oppdragelsen av datteren True Thompson (1).

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

- Motbydelig

At tillitsbruddet kom som et sjokk på Khloé, er ingen overraskelse. I den ferske episoden av «Keeping Up With The Kardashians» kom det frem at hun i tiden før hadde følt seg syk, og hun trodde blant annet at hun ventet barn igjen. Etter en graviditetstest viste det seg at dette ikke var tilfelle - men så kom det store sjokket.

- De kysset. Det er motbydelig. Jeg vil aldri skjønne dybden av alt det her. Jeg håpet på et bedre utfall for datteren min og meg selv, sier 34-åringen åpenhjertig i episoden.

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS: Khloé Kardashian er i sjokk etter å ha funnet ut at kjæresten hennes, Tristan Thompson, har vært utro med bestevenninna til lillesøsteren. Video: TV 2 Sumo Vis mer

Det kommer også frem at hun synes situasjonen er både pinlig og vanskelig, men at hun likevel er bekymret for Tristan. Blant annet uttrykker hun bekymring over om han vil finne på å skade seg selv.

Khloé uttrykker også skuffelse over begge parter i skandalen - og er spesielt lei seg for at hun ikke har fått noen ordentlig unnskyldning.

- Jordyn og Tristan gjorde begge noe feil. Sammen ødela de forholdet til meg, til datteren min, til Kylie. Hvorfor vil man gjøre det mot seg selv? Det vil jeg aldri skjønne, sier hun inn i kameraet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Fansen raser mot Jordyn

Etter at den nyeste episoden av «Keeping Up With The Kardashians» ble vist på tv-skjermen, raste fansen nok en gang mot Jordyn Woods i kommentarfeltet på Instagram-profilen hennes.

Det er i kommentarfeltet til en video delt i anledning Jordyns veldedighetsarbeid at fansen retter krass kritikk mot 21-åringen.

Ifølge Cosmopolitan handler kommentarene som går igjen om at Jordyn ødela forholdet mellom Khloé og Tristan, samt at hun er falsk. Flere mener også at 21-åringen løy da hun gjestet «Red Table Talk» tidligere i år.

- Hun var nødt til å gjøre gode gjerninger. Det er samvittigheten hennes som spiser henne opp for det hun gjorde mot Kylie, Khloé og True, kommenterer en av følgerne til Jordyn under videoen.

- Veldedighetsarbeid endrer ikke det faktum at du er en grusom venn eller person for den saks skyld. Hvem gjør sånt? spør en annen.

«KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS»: Søndag 23. juni er det duket for sesongavslutningen av «Keeping up with the Kardashians», hvor vi endelig får svar på hvordan utroskapskandalen mellom Tristan Thompson og Khloé Kardashian utspilte seg. Vis mer

Skjedd før

Det er imidlertid ikke første gang Tristan skal ha vært utro. I april dukket det opp en rekke videoer av basketstjernen i intime situasjoner med andre kvinner enn Khloé, som han på daværende tidspunkt ventet barn med. Fansen raste mot Tristan, og Kardashian-klanen var heller ikke spesielt blide eller tilgivende etter opptrinnet.

Da Khloé den 31. desember så tilbake på alt hun hadde opplevd i 2018, var det selvsagt vanskelig å komme utenom forholdsproblemene.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

I et lengre innlegg på Instagram fortalte hun om hvordan det har endret henne som menneske.

- 2018 var en berg-og-dal-bane av følelser. Sjelen min overlevde både høydepunktene og bunnpunktene, skrev 34-åringen, og fortsatte:

- Dette året hvilte ikke djevelen. Jeg ble testet igjen og igjen. Jeg kom ut av det hele sterkere enn noen gang.

LES OGSÅ: Avslørte legningen etter 21 års ekteskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer