- De var hemmelige kjærester

Michael Jacksons livvakt hevder popkongen ville gifte seg med Whitney Houston.

KJÆRESTER: Da Whitney Houston var på høyden av sin karriere var hun og Michael Jackson hemmelige kjærester, avslører Jacksons tidligere livvakt til The Sun. Foto: All Over Press
KJÆRESTER: Da Whitney Houston var på høyden av sin karriere var hun og Michael Jackson hemmelige kjærester, avslører Jacksons tidligere livvakt til The Sun. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Michael Jackson skal ha hatt en hemmelig flørt med Whitney Houston da hun var på høyden av sin karriere, og ville til og med gifte seg med henne. Det hevder den britiske avisen The Sun.

Popkongen forelsket seg i Whitney etter at de tilbragte mye tid sammen på hans ranch Neverland, og Jackson skal aldri ha kommet over henne etter at hun avsluttet deres romanse.

Superstjernenes affære skjedde seks år etter at Whitney lå med Michaels bror Jermaine, skriver The Sun.


Michael Jackson britiske livvakt Matt Fiddes, som snakket med superstjernen så sent som tre dager før hans død, avslørte romansen mellom de to legendariske verdensstjernene i et ekslusivt intervju.

- Jeg var så glad i Michael, og jeg føler at det er på tide å få alt som rystet meg og gjorde meg opprørt over alle disse årene ut. Jeg vet også at denne affæren vil ende alle mytene om at Michael var en barneovergriper. Han var en heterofil mann, sier Fiddes til The Sun.

I intervjuet fortalte den britiske livvakten i tillegg at Jackson var impotent etter mange år med stort inntak av medisiner og sprit, at han var en nazi-sympatisør som trengte psykologisk omprogrammering, en desperat oppmerksomhetssøker, rammet av skallethet og anoreksi.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Michael Jackson er død

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer