SJOKK: Programlederne på Fox fikk nærmest sjokk da Aubrey O'Day sa seg enig i at Hitler og Castro var "briljante menn".
SJOKK: Programlederne på Fox fikk nærmest sjokk da Aubrey O'Day sa seg enig i at Hitler og Castro var "briljante menn". Vis mer

- De var briljante menn

Aubrey O' Day slaktet etter Castro og Hitler-kommentar....

SEHER.NO: Se O'Days TV-intervju nederst i saken!

Den amerikanske popstjernen og modellen Aubrey O' Day (25) er ikke kjent for å være den skarpeste kniven i skuffen.

Og da den sexy blondinen nylig gjestet Seans Hannitys show på Fox, kom hun med sin hittil kanskje dummeste uttalelse.

Parlamentsmedlem og politiker Diane Watson var også en av gjestene på showet, og det var da hun kom med flere positive kommentarer om Cubas tidligere diktator Fidel Castro, at O'Day så sitt snitt til å lufte sin mening om saken, skriver Perez Hilton.

Til forskjell fra de tydelig sjokkerte programlederne, var nemlig popstjernen enig med Watson, og synes det var riktig å omtale diktatoren som en "briljant" mann.

- Jeg forsvarer ikke oppførselen hans, men jeg må si at jeg er 100 prosent enig i at han er en utrolig briljant mann, sier O'Day under intervjuet.

25-åringen sjokkerte imidlertid enda mer med sin neste uttalelse.

For på spørsmål om hun da synes at også Hitler var en "briljant" mann, svarte hun "ja".

- Jeg støtter ikke Hitler i det hele tatt, men ja, han var en briljant mann. Kan noen av dere si at han ikke var det? sier hun.

Popstjernens uttalelser har vekket sterke reaksjoner i amerikanske medier, og tirsdag kveld kom hun med en offentlig beklagelse til TMZ.com.

- Drapsmenn og diktatorer er generelt sett noen av de smarteste menneskene der ute. Det er  bare det at de bruker hjernen sin til onde formål. Jeg støtter ikke deres onde oppførsel, men jeg ble stilt spørsmål om deres intelligens. I mine øyne kan du ikke ha lav IQ og gjøre så mye fælt i verden. Det Hitler gjorde var helt forferdelig, jeg håper vi aldri får se slik maktmisbruk igjen, sier hun til nettstedet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Kaster klærne for Playboy