Adele:

- De var alle forferdet

Sangstjernen avslører øyeblikket hun innså at ekteskapet var over.

SKILT: Adele og Simon Konecki skilte lag i 2019. Her fra 2013. Foto: Richard Young/REX/NTB
SKILT: Adele og Simon Konecki skilte lag i 2019. Her fra 2013. Foto: Richard Young/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2011 begynte superstjernen Adele (33) og Simon Konecki (47) å date. Året etter fikk de sønnen Angelo, og seks år senere giftet de seg. I 2019 kom imidlertid nyheten om at de hadde besluttet å skille seg.

I etterkant har Adele lettet på sløret om skilsmissen med Konecki, blant annet i oktober i et intervju med Vogue.

- Jeg kjente på følelsene og jeg var ikke lykkelig. Ingen av oss gjorde noe galt, fortalte hun til magasinet.

COMEBACK: Over tre år siden Adeles forrige offentlige opptreden, var hun endelig tilbake da hun var vert for «Saturday Night Live». Video: SNL Vis mer

- Forferdet

Nylig kom imidlertid ytterligere detaljer om skilsmissen frem under CBS-spesialen «Adele One Night Only».

Overfor talkshowdronningen Oprah Winfrey (67) fortalte Adele åpenhjertig om øyeblikket hun innså at ekteskapet var ved veis ende, ifølge E! News.

Dette skjedde under en ærlig samtale med flere venner.

ENSOM: Venke Knutson gjestet «Lindmo», og der fortalte hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

- Vi svarte alle på spørsmål i et magasin, og det var et spørsmål som lød: «Hva er noe ingen ville visst om deg?» Og jeg sa foran alle vennene mine: «Jeg er virkelig ikke lykkelig. Jeg lever ikke, jeg bare henger med», fortalte hun til talkshowdronningen.

Videre forklarte Adele at hun minnes en setning hun skrev som havnet i albumet «25» som lød: «jeg vil leve og ikke bare overleve».

- Jeg følte det definitivt slik. Og det var da jeg innrømmet overfor vennene mine, som trodde jeg var veldig glad, at jeg faktisk var veldig ulykkelig og de var alle forferdet. Det var fra det tidspunktet jeg begynte å tenke: «Hva gjør jeg dette for?» la hun til.

BRUDDET: Iselin Guttormsen kommenterer bruddet. Video: Rød Løper Vis mer

Prøvde lenge

Under intervjuet med Winfrey innrømmet Adele også at hun var fast bestemt på å få det åtte år lange forholdet til eksmannen til å fungere.

- Jeg har vært besatt av kjernefamilien hele livet mitt fordi jeg aldri kom fra en selv. Når du vokser opp og leser alle disse bøkene og filmene tenker man at det er slik det burde være. Fra jeg var veldig ung lovte jeg meg selv at når jeg fikk barn skulle vi bli sammen. Vi skulle være den forente familien. Og jeg prøvde, veldig, veldig lenge, sa hun.

BRUDD:TV-profil Mario Riera bekrefter brudd med kjæresten. Reporter: Kine Falch Foto/redigering: Steffen Pettersen Vis mer

I Vogue-intervjuet forrige måned påpekte for øvrig Adele at hun og eksmannen har delt omsorg for sønnen, at de bor i nærheten av hverandre og at de ofte har filmkvelder sammen alle tre.

Hun la imildertid ikke skjul på at det har vært vanskelig å se hvordan skilsmissen påvirket sønnen.

- Jeg forlot ekteskapet for å finne min egen lykke, selv om det gjorde Angelo veldig ulykkelig. Hvis jeg klarer å finne den lykken jeg leter etter og han ser at jeg er lykkelig, først da klarer jeg kanskje å tilgi meg selv for dette, delte hun.

BRUDDRYKTENE: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl snakker om bruddryktene. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

LES OGSÅ: Åpner seg endelig om romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer