De ugyldige Hollywood-ekteskapene

Ikke alle signerer de nødvendige papirene når de blir mann og kone.

UGYLDIG: Flere Hollywood-stjerner har til felles at de har giftet seg, men ikke signert en gyldig ekteskapskontrakt. Foto: NTB Scanpix
UGYLDIG: Flere Hollywood-stjerner har til felles at de har giftet seg, men ikke signert en gyldig ekteskapskontrakt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at Hollywood-stjerner ofte finner kjærligheten med hverandre, da de både møtes på sett og blir koblet til hverandre av bekjente i bransjen.

Det finnes også flere eksempler på kjendispar som har giftet seg etter kort tid, noe som ikke alltid går etter planen - og ender i en skilsmisse.

Dette kan føre til en skilsmisseprosess som pågår lenger enn forholdet noen gang gjorde, men enkelte par slipper dette, da de faktisk aldri har vært gift på papiret.

Brudd etter tolv dager

«Baywatch»-stjernen Pamela Anderson (52) har flere ekteskap bak seg, men ferskest i minne er nok hennes tolv dager lange ekteskap med filmprodusent Jon Peters (74).

Duoen overrasket alle da det i slutten av januar i år ble kjent at de hadde giftet seg, men snaue to uker senere var forholdet over.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer