De ugyldige Hollywood-ekteskapene

Ikke alle signerer de nødvendige papirene når de blir mann og kone.

UGYLDIG: Flere Hollywood-stjerner har til felles at de har giftet seg, men ikke signert en gyldig ekteskapskontrakt. Foto: NTB Scanpix
UGYLDIG: Flere Hollywood-stjerner har til felles at de har giftet seg, men ikke signert en gyldig ekteskapskontrakt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at Hollywood-stjerner ofte finner kjærligheten med hverandre, da de både møtes på sett og blir koblet til hverandre av bekjente i bransjen.

Det finnes også flere eksempler på kjendispar som har giftet seg etter kort tid, noe som ikke alltid går etter planen - og ender i en skilsmisse.

Dette kan føre til en skilsmisseprosess som pågår lenger enn forholdet noen gang gjorde, men enkelte par slipper dette, da de faktisk aldri har vært gift på papiret.

Brudd etter tolv dager

«Baywatch»-stjernen Pamela Anderson (52) har flere ekteskap bak seg, men ferskest i minne er nok hennes tolv dager lange ekteskap med filmprodusent Jon Peters (74).

Duoen overrasket alle da det i slutten av januar i år ble kjent at de hadde giftet seg, men snaue to uker senere var forholdet over.

TOLV DAGER: Pamela Andersons ekteskap med filmprodusenten Jon Peters var verken langt eller gyldig. Foto: NTB Scanpix
TOLV DAGER: Pamela Andersons ekteskap med filmprodusenten Jon Peters var verken langt eller gyldig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var overfor The Hollywood Reporter at Pamela Anderson selv bekreftet at de gikk hver til sitt.

- Jeg har blitt rørt av den hyggelige responsen vi har mottatt angående vårt forhold. Vi ville vært veldig takknemlige for deres støtte nå som vi tar litt tid fra hverandre for å re-evaluere hva vi vil i dette livet og hva vi vil ha fra hverandre, sa hun.

Videre forklarte 52-åringen at ekteskapet ikke var formalisert, og at det derfor aldri var gyldig.

Anderson har som nevnt flere ekteskap bak seg, og har tidligere vært gift med Tommy Lee (57), Kid Rock (49) og Rick Salomon (52).

Før hun overrasket alle og giftet seg med Peters, var hun i et profilert forhold med fotballstjerna Adil Rami (34), som tok en brå slutt i juni i fjor.

BRUDD: Pamela Anderson langer ut mot sin kjæreste gjennom to år, Adil Rami Vis mer

Gift i 121 dager

I 2001 giftet de to skuespillerne Colin Farrell (43) og Amelia Warner (37) seg på Tahiti, et ekteskap som førstnevnte foreviget i form av en tatovert ring med Warners navn.

Ekteskapet skulle imidlertid ikke vare, og bare 121 dager etter at de ga hverandre sine «ja» på øya i Stillehavet, var bruddet et faktum.

UGYLDIG: Ekteskapet mellom Farrell og Warner varte ikke særlig lenge, og var heller ikke gyldig. Her er de avbildet sammen i 2000, året før bryllupet. Foto: NTB Scanpix
UGYLDIG: Ekteskapet mellom Farrell og Warner varte ikke særlig lenge, og var heller ikke gyldig. Her er de avbildet sammen i 2000, året før bryllupet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Senere kom det imidlertid fram at ekteskapsinngåelsen ikke var gyldig.

- Det var ikke juridisk bindende. Det var bare noe vi gjorde for oss, sa Warner, som i dag er gift med «50 Shades of Grey»-stjernen Jamie Dornan (37), i ettertid, ifølge Insider.

GODT GIFT: Amelia Warner har vært gift med Jamie Dornan siden 2013. Foto: NTB Scanpix
GODT GIFT: Amelia Warner har vært gift med Jamie Dornan siden 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Farrell har på sin side ikke giftet seg på nytt siden den gang, men han har vært i flere forhold og fått to barn med to ulike kvinner. Med modell Kim Bordenave (48) har han sønnen James Padraig Farrell (16), og ti år gamle Henry Tadeusz Farrell med sanger Alicja Bachleda-Curus (36).

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

- Symbolsk forening

Skuespiller og komiker Eddie Murphy (58) giftet seg med Tracey Edmonds (52) i 2008.

Bryllupet fant sted på nyttårsaften, og allerede på bryllupsreisen skal det ha dukket opp problemer mellom de to. To uker senere gikk de hver til sitt.

LYKKEN BRAST: Eddie Murphy og Tracey Edmonds var bare gift i to uker før forholdet mellom dem tok slutt. Foto: NTB Scanpix
LYKKEN BRAST: Eddie Murphy og Tracey Edmonds var bare gift i to uker før forholdet mellom dem tok slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da paret kunngjorde at forholdet var over, fortalte de at ekteskapet aldri var bundet av loven, men at det heller var en «symbolsk forening» som ikke var gyldig i USA.

- Den nylige symbolske foreningen i Bora Bora var for vår dype kjærlighet, vennskap og respekt vi har for hverandre på et spirituelt nivå. Vi har bestemt oss for å forbli venner, het det i en uttalelse fra paret den gang.

Millionbryllup i Las Vegas

Jake Paul (23) har flere millioner følgere på flere ulike sosiale medier-plattformer, noe som har sikret ham en solid formue, som ifølge Forbes i 2017 lå på hele 11,5 millioner amerikanske dollar.

Derfor var det kanskje ikke så overraskende at det ikke ble spart på noe da han i juli 2019 giftet seg med Youtube-kollega Tana Mongeau (21) i Las Vegas i USA.

Bilder fra bryllupet viste at Paul, Mongeau og deres nærmeste venner reiste til kasinobyen i privatfly, og ifølge Business Insider skal festen ha kostet om lag 500 000 dollar, som tilsvarer 4,5 millioner norske kroner.

I ettertid har det imidlertid kommet frem at ekteskapet ikke var gyldig.

Paret måtte også forsvare forholdet, da mange fans mente duoen kun giftet seg for å få PR - med tanke på at de ikke hadde kjent hverandre særlig lenge før bryllupet. Det nektet Mongeau for, og hevdet at forholdet deres var ekte, og at de var forelsket.

MILLIONBRYLLUP: Jake Paul og Tana Mongeau sparte ikke på noe da de giftet seg i Las Vegas sommeren 2019. Foto: NTB Scanpix
MILLIONBRYLLUP: Jake Paul og Tana Mongeau sparte ikke på noe da de giftet seg i Las Vegas sommeren 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer

21-åringen påpekte samtidig at hun aldri ville giftet seg på lovlig vis.

- Ingen bryllup jeg har, om jeg så har tre til, vil være bindende. Jeg tror ikke jeg ville gjort det gyldig på papiret, for jeg synes det å binde seg til noen på den måten tar bort kjærligheten, sa hun i en video hun delte på YouTube.

Senere delte hun nok en video, der hun ærlig fortalte at forholdet hadde hatt en nedtur etter bryllupsnatten - før paret bare dager etter kunngjorde at de tok en pause i forholdet så de skulle få «fokusere på sine egne liv».

«Spirituelt» gift

Realitystjernen Brody Jenner (36), kjent fra «The Hills» og «Keeping Up With the Kardashians», giftet seg med Kaitlynn Carter (31) i 2018.

Bryllupet fant sted på øya Sumba i Indonesia, samme sted som Jenner hadde fridd tidligere. Da det i august 2019, året etter bryllupet, ble kjent at duoen skulle gå hver til sitt, kom det frem at ekteskapet aldri var gyldig.

BRUDD: Det var først etter at det ble kjent at Brody Jenner og Kaitlynn Carter skulle gå fra hverandre, at det ble kjent at ekteskapet deres aldri var gyldig. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Det var først etter at det ble kjent at Brody Jenner og Kaitlynn Carter skulle gå fra hverandre, at det ble kjent at ekteskapet deres aldri var gyldig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Refinery 21 fortalte Jenner dette til kompisen Spencer Pratt (36) i den siste episoden av realityserien «The Hills: New Beginnings». Der uttalte Jenner at selv om ekteskapet ikke var gyldig, var de «spirituelt» gift.

- Vi har det bra med hvordan ekteskapet vårt er satt opp. Det er helt perfekt, sa Jenner den gang.

Han fortalte også at han og Carter hadde planer om å gifte seg i USA.

- Vi har bare ikke hatt tid til å dra ned og gjøre det i tinghuset eller hvor enn vi bestemmer oss for å bli gyldig gift.

- Uansett om du skriver under på et papir eller bare har en feiring i Indonesia, er vi gift. Hun er kona mi og jeg elsker henne, sa Jenner.

Året etter tok derimot forholdet slutt.

COMEBACK: Ti år etter at «The Hills» ga seg, er gjengen tilbake med en ny sesong. Noen har savnet rampelyset mer enn andre. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Nekter å flagge for prinsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer