- De tror jeg er en av deltagerne

Mange vil ta bilde sammen med Marte Stokstad i Baku.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Marte Stokstad og Per Sundnes har tilbrakt flere dager i Baku og trives godt i byen. Martes flotte utseende vekker også oppsikt i Aserbajdsjan og det er mange som stopper og vil ta bilde med programlederen, men Stokstad er ikke sikker på om hun skal ta det som en kompliment.

- Når man går med kamera og akkrediteringsbånd tror folk du er artist. Det er ikke nødvendigvis en kompliment om utseende. De tenker at du må jobbe med Eurovision og kanskje du skal fremføre en låt for Georgia. For sikkerhetsskyld tar de et bilde med meg, sier Stokstad til Seoghør.no.


Sundnes legger til at også mennesker med nordisk utseende fort vekker oppsikt i Baku. Han har også blitt stoppet på gaten, men oppmerksomheten er ingenting mot da han gikk sammen med Alexander Rybak, som var i Baku for å opptre i den andre semi-finalen. 

- Vi besøkte byens universitet og rundt 5000 kom for å se Alexander. Rybak er den største stjernen Norge har fostret i Øst-Europa.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vil ikke være superstjerne hele tiden  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer