Chris Hemsworth:

- De tror han er både pappa og superhelt

Skuespillerens barn er noe forvirret om pappas jobb.

SUPERPAPPA: Chris Hemsworth nyter livet som familiefar, og lar barna tro at han er rollefiguren Thor også i virkeligheten. Foto: NTB Scanpix
SUPERPAPPA: Chris Hemsworth nyter livet som familiefar, og lar barna tro at han er rollefiguren Thor også i virkeligheten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 2010 giftet den australske skuespilleren Chris Hemsworth (35) seg med den spanske modellen Elsa Pataky (42), og sammen har de datteren India (6) og tvillingsønnene Tristan og Sasha (4).

35-åringen imponerer stadig både på filmlerretet og på hjemmebane, men å skille mellom de to jobbene er ikke bare enkelt. I alle fall ikke når barna dine tror at du er superhelt i virkeligheten, også.

Det viser seg nemlig at skuespillerens barn, etter å ha sett ham som Thor i «Avengers»-serien, tror han lever et liv som både pappa og superhelt. Det forteller Elsa til australske News.

- De vet ikke hvem som er Thor og hvem som er pappa. Og de skjønner ikke hvorfor han ikke går rundt med hammeren hele tiden, sier 42-åringen.

FAMILIEMANN: Chris og kona Elsa er stolte foreldre til tre barn. Her nyter familien en dag på stranden. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEMANN: Chris og kona Elsa er stolte foreldre til tre barn. Her nyter familien en dag på stranden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Pappa eller Thor?

Videre forteller hun at forklaringen er at barna ennå ikke skjønner at TV er noe man kan jobbe med. Parets seksåring har begynt å skjønne konseptet, men de to yngste er fremdeles helt uvitende.

- Noen ganger spør barna Chris om han skal være pappa eller Thor, og da svarer han at han skal være begge deler.

Den sjarmerende lille løgnen som Chris forteller barna sine fører samtidig til at barna deres setter spørsmålstegn ved om Elsa i det hele tatt har en jobb.

- Når vi er ute og reiser så ser de ofte Chris på plakater og rundt om, og da sier de: «Jobber du, mamma? For du sier alltid at du drar på jobb, men vi ser deg ingen steder», sier Elsa.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

STJERNEPAR: Chris Hemsworth og Elsa Pataky på rød løper sommeren 2015. Foto: AFP/ NTB scanpix
STJERNEPAR: Chris Hemsworth og Elsa Pataky på rød løper sommeren 2015. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

Solid ekteskap

Chris og Elsa møttes i 2010, og giftet seg samme år. Kort tid etter begynte de å utvide familien, og i dag er familien på fem bosatt i Chris' hjemland, Australia.

Tidligere i år uttalte Elsa at hun er stolt over at hun og ektemannen har et såpass sterkt og godt forhold.

- Vi gjorde alt veldig fort. Jeg vet ikke hvordan vi overlevde som kjærester. Vi giftet oss, og ett år etter fikk vi barn, sa hun til motemagasinet Vogue i april.

- Vi kom oss gjennom det fordi det er mye kjærlighet mellom oss. Vi har begge veldig sterke personligheter, men vi elsker hverandre så høyt, så vi får det til å fungere, fortsatte hun.

Videre innrømmet Elsa at forholdet deres ikke har vært problemfritt hele veien, men at dette bare er noe som har gitt dem motivasjon til å jobbe hardere.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Jeg syntes årene våre sammen har vært fantastiske. Hvert ekteskap har sine opp- og nedturer. Man må jobbe konstant for å være i et godt ekteskap og for å holde sammen for alltid, sa den 42 år gamle trebarnsmoren, og la til:

- Chris sine foreldre har vært sammen hele livet, og det er en så nydelig ting. Familien deres er veldig sammensveiset.

ACTIONHELT: Chris Hemsworth som Thor i «Thor: Ragnarok» sammen med «Hulken» (Mark Ruffalo), Valkyrie (Tessa Thompson) og Loke (Tom Hiddleston). Foto: Marvel Studios via AP/ NTB scanpix
ACTIONHELT: Chris Hemsworth som Thor i «Thor: Ragnarok» sammen med «Hulken» (Mark Ruffalo), Valkyrie (Tessa Thompson) og Loke (Tom Hiddleston). Foto: Marvel Studios via AP/ NTB scanpix Vis mer

Bygger nytt hus

Chris og kona har de siste årene blitt hyllet for sitt arbeid for miljøet, og Chris har blant annet gjennom sosiale medier oppfordret fansen til å være mer bevisst på hvor mye plast det er i havet.

I oktober ble derimot 35-åringen beskyldt for å være dobbeltmoralsk, grunnet familiens nye byggeprosjekt.

Parets nye hus ligger i området Broken Head, like i nærheten av byen Byron Bay i Australia.

Bygningsarbeidene begynte i fjor, og ut fra bildene å dømme ser det ut til at Chris, Elsa og deres tre barn vil få mer enn nok plass å boltre seg på når det gigantiske huset blir klart.

Ifølge The Sun vil huset ha seks soverom, og samtidig inneholde et treningsrom, et damprom og et luksus-spa, samt spill- og mediarom. I tillegg er det planlagt et «infinity-pool» på husets høyeste plan, der familien kan nyte en fantastisk utsikt over stranden Seven Mile Beach.

ENORMT: Sammenlignet med husene ved siden av, er Chris og familiens nye hus gigantisk. Foto: Splash News
ENORMT: Sammenlignet med husene ved siden av, er Chris og familiens nye hus gigantisk. Foto: Splash News Vis mer

Flere medlemmer av lokalbefolkningen reagerte på det enorme huset, og tok til sosiale medier for å uttrykke sin bekymring i en gruppe på Facebook for lokalbefolkningen i Byron Bay.

UTSIKT: Huset ligger på en liten ås bak Seven Mile Beach, noe som sørger for en fantastisk utsikt. Foto: Splash News
UTSIKT: Huset ligger på en liten ås bak Seven Mile Beach, noe som sørger for en fantastisk utsikt. Foto: Splash News Vis mer

Blant annet ble det blitt påpekt at en enorm mengde land er blitt rensket for å bygge skuespillerens nye hjem.

- Snakk om å «leve minimalistisk». Jeg lurer på hvordan miljømerkene ser ut, skrev en av naboene.

- Hva i all verden er det han bygger? Det der må da være mer enn bare et hus, skrev en annen.

LES OGSÅ: Dette fikk svenskene til å reagere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer