Khloé Kardashian:

- De tror de er søsken

Kardashian-barna har et helt unikt forhold.

SØTE KUSINER: Her poserer Khloé Kardashian sammen med niesene Dream og Chicago, samt sin egen datter True. Foto: Skjermdump fra Instagram / Khloé Kardashian
SØTE KUSINER: Her poserer Khloé Kardashian sammen med niesene Dream og Chicago, samt sin egen datter True. Foto: Skjermdump fra Instagram / Khloé Kardashian Vis mer
Publisert

Det hersker liten tvil om at Kardashian/Jenner-klanen er en sammensveiset familie. I tillegg til å ha medvirket side om side gjennom 20 sesonger av realityserien «Keeping Up With the Kardashians», tilbringer søskenflokken også mye tid sammen på fritiden.

Dette blir blant annet godt dokumentert i sosiale medier.

I løpet av de siste årene har den allerede store familien vokst seg enda større etter hvert som søsknene har fått egne barn. Foreløpig er det kun supermodellen Kendall Jenner (25) som hittil ikke har barn.

Storesøster Kourtney Kardashian (42) har de tre ungene Mason (11), Penelope (9) og Reign (6) med ekskjæresten Scott Disick (38). Og Kim Kardashian (40) har North (8), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2) med eksmannen Kanye West (44).

Khloé Kardashian (37) har datteren True (3) med ekskjæresten Tristan Thompson (30). Mens Kylie Jenner (24) har datteren Stormi (3) med kjæresten Travis Scott (30) - som hun nå også venter sitt andre barn med.

Og gjengens eneste bror, Rob Kardashian (34), har datteren Dream (4) med eksforloveden Black Chyna (33).

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

«Trillinger»

Nå avslører Khloé at datteren True tror at enkelte av kusinene og fetterne faktisk er søsknene hennes. Og realitystjernen har ikke hjerte til å fortelle treåringen at dette ikke stemmer.

- Det er fantastisk. Jeg ber om at det aldri tar slutt, forteller 37-åringen til E! News, og legger til at det spesielt gjelder «trillingene» True, Chicago og Dream, men også Kims yngste sønn Psalm.

- Merkelig nok tror de alle sammen at de er søsken. Vi kaller Psalm for «baby Psalm», så True sier alltid «broren min» om ham og jeg retter ikke på henne fordi jeg synes det er så søtt, deler hun, ifølge nettstedet.

Videre røper Khloé hvordan True skiller seg ut fra de andre barna.

- Hun er veldig forsiktig og tilbakeholden, mens søskenbarna hennes er fryktløse. Jeg er stolt over at hun er en forsiktig jente.

I fjor åpnet også tv-profilen seg om forholdet mellom de jevngamle barna. Da la hun spesielt vekt på at hun prøver å ikke sammenligne datteren med søstrenes unger.

- True og to av kusinene hennes skiller alle bare tre måneder fra hverandre i alder. Noen ganger tenker jeg: «Chicago gjorde ditt eller Stormi gjorde datt», men så minner jeg meg selv på at jeg ikke kan tenke sånn, forklarte hun i podkasten «The Travis Stork Show», ifølge People, og la til:

- Vi er alle ulike barn i ulike aldre, og vi lærer i ulikt tempo. Jeg tror det er viktig å forstå, så jeg minner meg selv på dette stadig.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

Turbulent forhold

Khloé skal for tiden være singel etter at av-og-på forholdet til den profesjonelle basketballspilleren, Tristan Thompson, tok slutt i juni.

Forholdet deres har vært alt annet enn en dans på roser, og turbulensen startet allerede da Kardashian gikk gravid med deres felles datter i 2018.

Den gang dukket det opp en videosnutt av den profesjonelle basketballspilleren, som hadde det svært hyggelig på byen med en ukjent brunette.

Året etter ble Thompson sett i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (23), som var bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie.

Trekantdramaet resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling. Kanskje noe overraskende for mange, så fant paret likevel tilbake til hverandre.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Gjenforeningen ble ikke bekreftet før Khloé i juni uttalte seg om forholdet i reunion-episoden, som ble sendt etter siste episode av «Keeping Up With the Kardashians».

I forkant av bekreftelsen ga paret likevel flere hint i form av kommentarer og kjærlighetserklæringer i sosiale medier.

Da Tristan fylte 30 år i mars gikk også Khloé langt i antyde at de to var et par igjen i sin bursdagshilsen til ham.

«Ekstremt skuffet»

I midten av juni meldte derimot en rekke amerikanske medier at stjerneparet hadde gått separate veier, etter at Thompson nok en gang skal ha tilbrakte tid med flere kvinner.

Kort tid etterpå hevdet E! News at det skal ha vært Thompsons «vandrende øye» som var dråpen til bruddet - også denne gangen.

- Khloé er ekstremt skuffet over hvordan ting har endt opp med Tristan. Hun har brukt utrolig mye tid og energi på forholdet deres og var håpefull for fremtiden, fortalte en venn nær familien til nettstedet, og fortsatte:

KHLOÉ KARDASHIAN: Syv måneder etter at Tristan Thompson var utro første gang, spør Malika Haqq bestevenninnen Khloé Kardashian hvordan hun egentlig har det. Video: TV 2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Å se at Tristan ikke har forandret seg likevel etter alt som har skjedd er rett slett hjerteskjærende for henne.

Likevel må livet gå videre for realitystjernen.

- Khloé har alltid hatt problemer med tillit og var ikke sikker denne gangen heller, men hun ønsket å ha en positiv innstilling og å se det gode i Tristan, delte vennen videre.

Heldigvis har 37-åringen et enormt støtteapparat rundt seg av både familie og venner, så det er ikke vanskelig for henne å finne en skulder å lene seg på om hun skulle trenge det.

- Alle vet hvor spesiell hun er og at hun fortjener bedre enn dette, påpekte familievennen til E! News og la til at Khloé nå har fullt fokus på datteren, og på å samarbeide med eksen om å oppdra henne på best mulig måte.

LES OGSÅ: Forlovet tre måneder etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer