- De trodde jeg var en luksus-prostituert

Chrissy Teigen tar bladet fra munnen om forholdet til John Legend - og mye mer.

SELVIRONI: I et ferskt intervju med DuJour kommer supermodell Chrissy Teigen, som er gift med John Legend (t.h), med en rekke avslørende historier - blant annet om da hun ble omtalt som «luksusprostituert» i en magasinartikkel. Her er ekteparet avbildet sammen i Miami i februar. Foto: FameFlynet
SELVIRONI: I et ferskt intervju med DuJour kommer supermodell Chrissy Teigen, som er gift med John Legend (t.h), med en rekke avslørende historier - blant annet om da hun ble omtalt som «luksusprostituert» i en magasinartikkel. Her er ekteparet avbildet sammen i Miami i februar. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Toppmodell Chrissy Teigen (28) er blitt kjent for sin frekke stil på sosiale medier, sitt Sports Illustrated-cover og ekteskapet med R&B-stjernen John Legend (35).

Berømmelsen har også vist sin bakside for 28-åringen, og i et ferskt intervju med DuJour deler skjønnheten mange merkelige og morsomme opplevelser.

Blant fortellingene hun kommer med er en historie fra den amerikanske sladrepressen, som dukket opp da hun og Legend hadde bodd på en hotell i L.A.

- Hotellet solgte en historie om at John var på et hotell sammen med det som så ut til å være en luksusprostituert, at det definitivt ikke var meg... Men det var meg!

- Dét var forferdelig! Luksus, i det minste, det var luksus-, forteller Teigen lattermildt i videointervjuet.

I tillegg til å ha en frekk og sexy stil, har den halvt norske modellen både humor og eventyrlyst. Chrissy Teigen avslører at hun ofte har booket seg flyturer i siste øyeblikk, bare fordi hun har hatt lyst på et kyss fra sin travle ektemann.

Ruste seg på en nøtt

Mindre sødmefylte impulshandlinger vil hun derimot aldri gjenta, som å spise en rå cashewnøtt rett fra treet. Disse nøttene, som egentlig er frøene til cashewtreet, har nemlig et giftig belegg når de fjernes fra det såkalte casheweplet (ekstern lenke).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer