SELVIRONI: I et ferskt intervju med DuJour kommer supermodell Chrissy Teigen, som er gift med John Legend (t.h), med en rekke avslørende historier - blant annet om da hun ble omtalt som «luksusprostituert» i en magasinartikkel. Her er ekteparet avbildet sammen i Miami i februar. Foto: FameFlynet
SELVIRONI: I et ferskt intervju med DuJour kommer supermodell Chrissy Teigen, som er gift med John Legend (t.h), med en rekke avslørende historier - blant annet om da hun ble omtalt som «luksusprostituert» i en magasinartikkel. Her er ekteparet avbildet sammen i Miami i februar. Foto: FameFlynetVis mer

- De trodde jeg var en luksus-prostituert

Chrissy Teigen tar bladet fra munnen om forholdet til John Legend - og mye mer.

SEOGHØR.NO: Toppmodell Chrissy Teigen (28) er blitt kjent for sin frekke stil på sosiale medier, sitt Sports Illustrated-cover og ekteskapet med R&B-stjernen John Legend (35).

Berømmelsen har også vist sin bakside for 28-åringen, og i et ferskt intervju med DuJour deler skjønnheten mange merkelige og morsomme opplevelser.

Blant fortellingene hun kommer med er en historie fra den amerikanske sladrepressen, som dukket opp da hun og Legend hadde bodd på en hotell i L.A.

- Hotellet solgte en historie om at John var på et hotell sammen med det som så ut til å være en luksusprostituert, at det definitivt ikke var meg... Men det var meg!

- Dét var forferdelig! Luksus, i det minste, det var luksus-, forteller Teigen lattermildt i videointervjuet.

POPULÆR: Chrissy Teigen har vært på coveret til en rekke magasiner. Her poserer hun med (f.v) Lily Aldridge og Nina Agdal, som hun delte coveret med da Sports Illustrated hadde sin 50. Swimsuit-edition våren 2014.  Foto: Stella Pictures
POPULÆR: Chrissy Teigen har vært på coveret til en rekke magasiner. Her poserer hun med (f.v) Lily Aldridge og Nina Agdal, som hun delte coveret med da Sports Illustrated hadde sin 50. Swimsuit-edition våren 2014. Foto: Stella Pictures Vis mer

I tillegg til å ha en frekk og sexy stil, har den halvt norske modellen både humor og eventyrlyst. Chrissy Teigen avslører at hun ofte har booket seg flyturer i siste øyeblikk, bare fordi hun har hatt lyst på et kyss fra sin travle ektemann.

Ruste seg på en nøtt

Mindre sødmefylte impulshandlinger vil hun derimot aldri gjenta, som å spise en rå cashewnøtt rett fra treet. Disse nøttene, som egentlig er frøene til cashewtreet, har nemlig et giftig belegg når de fjernes fra det såkalte casheweplet (ekstern lenke).

- Jeg gjorde det i Brasil og det var en av mitt livs største tabber. Etter ti minutter begynte jeg å hallusinere, jeg så lilla bobler. Vi var på en middag med noen folk, og jeg fikk rykninger rundt øynene og så ble tungen min veldig glatt. Det var det rareste, jeg mistet kontroll over tungen min, minnes Teigen i intervjuet.

Etter å ha forlatt vennemiddagen sammen med ektemannen og kommet seg hjem, endte Chrissy opp med å ta av seg alle klærne og rulle seg sammen til en ball på gulvet.

- John bare sa «Hva f*** er det som skjer?», og jeg ligger og ler en kaklende latter og kaster opp over hele gulvet, og mellom beina mine mens jeg sitter på toalettet. Så ja, jeg ville aldri gjort det igjen, innrømmer den lite selvhøytidelige stjernen overfor DuJour.

LES OGSÅ: La ut bilde av strekkmerkene sine