- De trodde jeg kom til å dø

Russell Brand lager dokumentar om årene som rusmisbruker.

BLE FRISK: Etter flere år med tungt rusmisbruk klarte Russell Brand å legge uvanene bak seg.  Foto: All Over Press
BLE FRISK: Etter flere år med tungt rusmisbruk klarte Russell Brand å legge uvanene bak seg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I dag er Russell Brand (37) kjent som en suksessfull skuespiller og komiker. Han turnerer med sitt stand-up-show og spiller i den stjernespekkede «Rock of ages». Men for ti år siden var livssituasjonen hans en helt annen. Brand slet med tungt og livsfarlig rusmisbruk.

- Jeg fikk ikke nok – kannabis, alkohol, speed, syre, kokain. Jeg dopet meg hver eneste dag, sier Russell ifølge The Sun.

Russell ble svært påvirket da venninnen Amy Winehouse døde av alkoholforgiftning i fjor, etter mange år med rusmisbruk. 37-åringen tror han kunne endt på samme måte.

- Jeg husker folk sa til meg at om seks måneder var jeg enten død, i fengsel eller i en mental institusjon og jeg synes det hørtes veldig alvorlig ut.

Briten klarte etter mye hard arbeid og god støtte fra familie og venner å bli rusfri.

Brand har nå laget dokumentaren «Russell Brand: From Addiction To Recovery» for BBC om sin tid som misbruker.


- Det er en film om å ta dop og å bli rusfri. I dag drikker jeg ikke alkohol eller tar andre rusmidler.
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fant seg ny dame etter bruddet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer