- De trodde det hadde rabla for meg

Magne Furuholmen satte et absolutt krav, men fikk nei.

KREVDE FEM MILLIONER: For at Furuholmen skulle være med på sesong to av «The Voice», krevde han fem millioner av eierselskapet, som skulle gå til hans «The Voice»-artister. Det fikk han ikke. Foto: Stella Pictures
KREVDE FEM MILLIONER: For at Furuholmen skulle være med på sesong to av «The Voice», krevde han fem millioner av eierselskapet, som skulle gå til hans «The Voice»-artister. Det fikk han ikke. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Når TV 2 kjører i gang den nye runden av talentprogrammet «The Voice», er det uten Magne Furuholmen (50) som mentor.

Furuholmen var med i fjorårets runde av programmet, og var blant annet mentor for vinneren Martin Halla.

- Jeg hadde rett og slett ikke hjerte til å stå på TV og love nye håpefulle noe uten å ha utrettet mer for de jeg allerede har lovet noe, sier Furuholmen til VG om hvorfor han ikke er med videre.

For at Furuholmen skulle blitt med, måtte han ha fått innfridd kravet sitt.

- Jeg satte som et absolutt krav for å bli med på sesong to at Talpa (eierselskapet i Nederland) ga 5 millioner til mine eksisterende artister. Det norske produksjonsselskapet støttet meg i dette, men de i Nederland trodde nok at det hadde rabla for meg, sier han.

Furuholmen har i tillegg til Halla jobbet med artister som Tini Flaat Mykland, Marius Beck og Kristianias Espen Gulbrandsen etter «The Voice».

Det ble tidligere denne uken skrevet om kontrakten «The Voice»-deltagerne skriver under på. Kontrakten ble stemplet som elendig, og Furuholmen mener det ville vært umulig for Halla å turnere i Norge på vanlige vilkår.

I den kommende sesongen av «The Voice» er det Espen Lind (42), Sondre Lerche (30), Tommy Tee (41) og Lene Nystrøm (39) som er mentorer.

LES OGSÅ: Advarer mot The Voice-kontrakt
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer