- De trodde at jeg skulle dø

Forfatter Ari Behn var døden nær da han falt ned fra et tre som tiåring.

TOLKER BIBELEN: Ari Behn er en av seks dramatikere som lager teater av Bibelen.
TOLKER BIBELEN: Ari Behn er en av seks dramatikere som lager teater av Bibelen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da Ari Behn (39) var ti år falt han ned fra et tre og fikk presset ryggsøylen opp i hjernen. Den aktive gutten havnet i koma og var døden nær.

- Jeg hadde ingen reflekser. De trodde at jeg skulle dø. Jeg hadde disse nær-døden-opplevelsene som så mange har snakket om. Så livet mitt passere i revy, forteller han til Magasinet Dagbladet.

Etter ulykken ble Ari Behn, i likhet med sin kone, hellig overbevist om at det finnes mer mellom himmel og jord.

- Jeg var bare ti år, og hadde ikke opplevd stort, men jeg så alt på nytt. Og jeg hadde en klar følelse av at det er en eksistens etter døden. Det har nok forandret meg, sier han videre.

Forfatteren, som nylig fikk terningkast seks for boken «Talent for lykke», hevder i intervjuet at det ikke er noen «dans på roser» å ha et kjent ansikt.

- Nå om dagen er det jo altfor mange kids som tror at å bli berømt er det samme som å komme til himmelen. Sorry, folkens.. å være berømt er mer som å havne i helvetes forgård. Det er mye fest og fyrverkeri, men før du vet ordet av det står du i lys lue i all offentlighet med skamrødmen brennende i kinnene, forteller han.

Det har altså ikke vært «bare-bare» for Ari å være gift med prinsesse Märtha Louise, samtidig som han skulle virke som forfatter.

- Jeg trodde ærlig talt at folk skulle skjønne at jeg driver med litteratur, men fokuset har vært på alt annet. Ja, jeg har selvfølgelig gjort bildet enda mer grumsete ved å delta i debatter og skrive om meg selv, men i en periode følte jeg meg angrepet fra absolutt alle kanter, sier forfatteren ærlig i intervjuet.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Det mest utfordrende er å se Ari hver dag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer