RENT MEL I POSEN: Britneys familie skal være svært fornøyd med at popstjernen har funnet seg en mann som har alt på stell. Charlie Ebersol har både finansene og ambisjonene i orden, og har derfor ingen grunn til å skulle utnytte sangstjernen. Foto: Stella Pictures
RENT MEL I POSEN: Britneys familie skal være svært fornøyd med at popstjernen har funnet seg en mann som har alt på stell. Charlie Ebersol har både finansene og ambisjonene i orden, og har derfor ingen grunn til å skulle utnytte sangstjernen. Foto: Stella PicturesVis mer

- De trenger ikke bekymre seg for om han utnytter Britney

Det meste virker nemlig å være på stell for popstjernens ferske flamme.

SEOGHØR.NO: Forrige uke ble det kjent at Britney Spears (32) har funnet lykken med TV-produsent Charlie Ebersol, drøyt to måneder etter at hun brøt med David Lucado.

Selv om enkelte har uttrykt bekymring over popstjernens iver etter å offentliggjøre forholdet, mener andre at familien hennes neppe har noe å frykte når det gjelder Ebersol.

«Work Bitch»-sangerens familie er nemlig svært glade over den nye romansen hennes, forteller en kilde nær 32-åringen til People.

- Han gjør det godt økonomisk og verner om privatlivet sitt. De trenger ikke bekymre seg over hvorvidt han utnytter Britney, sier kilden til nettstedet.

SUKSESSRIK: Britney har spilt for utsolgte arenaer i Las Vegas i lang tid, og i høst lanserte hun sin egen undertøyskolleksjon. Her fra visningen av undertøyet på NY Public Library i New York i september. Foto: Insight Media/All Over Press
SUKSESSRIK: Britney har spilt for utsolgte arenaer i Las Vegas i lang tid, og i høst lanserte hun sin egen undertøyskolleksjon. Her fra visningen av undertøyet på NY Public Library i New York i september. Foto: Insight Media/All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Charlie Ebersol er visst blitt tatt så godt imot at han allerede har fått møte Sean Preston (9) og Jayden James (8), Britneys to sønner fra ekteskapet med Kevin Federline (36).

Står på egne ben

Charlie, som er sønnen til «Saturday Night Live»-grunnlegger og tidligere NBC Sports-president Dick Ebersol og skuespillerinnen Susan Saint James, startet sitt eget produksjonsselskap som 27-åring.

- Han har driv, er smart og ambisiøs, sier en kilde om ham til People. 

EKSEN: Britney fikk to sønner med eksmannen Kevin Federline, og i dag utbetaler hun store barnebidrag til ham. Her er de to på vei til venner i Malibu, California i august 2005, da hun gikk høygravid med deres førstefødte. Foto: Stella Pictures
EKSEN: Britney fikk to sønner med eksmannen Kevin Federline, og i dag utbetaler hun store barnebidrag til ham. Her er de to på vei til venner i Malibu, California i august 2005, da hun gikk høygravid med deres førstefødte. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ifølge nettstedet møttes han og popstjernen gjennom en felles venn - og Britney virker utvilsomt takknemlig for den introduksjonen.

- Hun har vært i verdens beste humør siden de møttes, og hun synes han er både søt og morsom, hevder en kilde overfor People. 

Britneys far Jamie, som ble oppnevnt som hennes lovlige verge etter sangerens psykiske sammenbrudd i 2008, skal være ekstra beskyttende når det gjelder datterens forhold til menn.

Ifølge magasinet OK! ville han på vårparten 2014 hindre Britney i å gifte seg med David Lucado, for å unngå at hun havnet i «Federline-fellen» igjen.

Den søkkrike popstjernen har nemlig måttet utbetale store, månedlige underholds- og barnebidrag til eksmannen etter skilsmissen deres i 2007.

LES OGSÅ: - Supermann tok dyden min