GODE VENNER: Gwyneth Paltrow og Chris Martin offentliggjorde denne uken at de gikk hver til sitt. Nå snakker Cameron Diaz om paret. Foto: All Over Press
GODE VENNER: Gwyneth Paltrow og Chris Martin offentliggjorde denne uken at de gikk hver til sitt. Nå snakker Cameron Diaz om paret. Foto: All Over PressVis mer

- De trenger ikke å hate hverandre

Cameron Diaz åpner seg om det ferske bruddet.

SEOGHØR.NO: Tirsdag denne uken avslørte superparet Gwyneth Paltrow (41) og Chris Martin (37) at de går hver til sitt etter ti år som ektepar.

Den sjokkerende nyheten kommer etter en høst fylt med sladder og spekulasjoner hvor både utroskapanklager og skilsmisserykter har vært hovedingrediensene rundt et av verdens mest berømte par.

Duoen skal ha prøvd å redde forholdet lenge, men heller ikke en romantisk tur til Hawaii i desember klarte å løse problemene. Bare to måneder senere solgte de luksusvillaen sin i London.

Den offisielle årsaken til salget var en nabokrangel, men det ser nå ut til å ha vært en del av bruddprosessen.

NÆRE VENNER: Diaz, som er jenvaldrende med Paltrow, har vært singel i mange år og vil nok være en god støtte for sin nysingle venninne i tiden fremover. Foto: REX/Richard Young/All Over Press
NÆRE VENNER: Diaz, som er jenvaldrende med Paltrow, har vært singel i mange år og vil nok være en god støtte for sin nysingle venninne i tiden fremover. Foto: REX/Richard Young/All Over Press Vis mer

To dager etter kunngjøringen om separasjonen åpnet Paltrows bestevenninne, Cameron Diaz (41), seg om bruddet.

- Både Chris og Gwyneth har jobbet hardt for å få det til å fungere. Folk vil at de skal krangle og at ting skal bli stygt mellom dem, men de er snille, generøse og kjærlige mennesker som virkelig bryr seg om hverandre, fortalte hun til E! News torsdag.

- De trenger ikke hate hverandre selv om de ikke vil være et par lenger. De er veldig gode venner.

Paltrow og Diaz har vært venninner i en årrekke og deler samme interesse for blant annet trening og kosthold.

Cameron, som ganske sikkert har visst om parets samlivsproblemer i lang tid, understrekte at Chris og Gwyneth fremdeles er gode venner.

- De har tatt et bevisst valg på å separere livene sine. De vil ikke bo sammen lenger, men beholder et veldig vakkert og sterkt bånd som foreldre og venner. Jeg synes folk burde beundre og respektere dette. De har gjort noe helt ekstraordinært og de har vært veldig modige som har delt dette med offentligheten.

- Gwyneth har det veldig fint. Begge har det veldig fint, sa hun til nettstedet.

LES OGSÅ: - Det er mange år siden de var et par