Liam Payne og Maya Henry:

- De tok på hverandre hele tiden

Det spekuleres på om duoen kan ha funnet tilbake til hverandre.

OVERRASKET: Bare uker etter bruddet ryktes det at Maya Henry og Liam Payne har funnet tilbake til hverandre. Foto: Splash News / NTB
OVERRASKET: Bare uker etter bruddet ryktes det at Maya Henry og Liam Payne har funnet tilbake til hverandre. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av juni bekreftet One Direction-stjernen Liam Payne (27) at han og modellen Maya Henry (21) hadde gått hver til sitt. Duoen var et par i to år, og forlovet seg i starten av 2020.

Det var i podkasten «The Diary of a CEO» at Payne åpnet seg om bruddet. Der innrømmet sangeren at han ikke er særlig flink i forhold. Han la heller ikke skjul på at han bebreidet seg selv for at forholdet med Henry tok slutt.

- Jeg viste ikke en veldig god versjon av meg selv lenger, en jeg ikke satt pris på og ikke likte å være. Jeg kan helt ærlig si at jeg føler meg bedre ute av forholdet. Det føltes ikke så bra å gjøre det slutt, men det måtte skje. Det er bare en «corny» måte å si at det var det beste for oss begge, sa han.

BRUDD: Sophie Elise bekreftet at det er slutt mellom henne og kjæresten Kasper. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Tok på hverandre hele tiden

Nå kan det imidlertid se ut til at eksparet har funnet tilbake til hverandre. The Sun melder nemlig at duoen ble observert sammen på en hotellbar i Beaconsfield i Buckinghamshire. Den britiske avisen har også publisert et bilde av eksparet sammen fra gjenforeningen.

- De tok på hverandre hele tiden. De strøk hverandre på armen og flørtet med hverandre. Han hadde til og med armen rundt henne på et tidspunkt, forteller et øyevitne til The Sun.

SAMMEN IGJEN?: Bare noen uker etter bruddet ble Liam Payne og Maya Henry observert sammen. Foto: Hannah Young / Shutterstock / NTB
SAMMEN IGJEN?: Bare noen uker etter bruddet ble Liam Payne og Maya Henry observert sammen. Foto: Hannah Young / Shutterstock / NTB Vis mer

- De kysset ikke, men de satt ute i offentligheten og det virket ikke som at de skjulte at de var sammen ut fra det jeg kunne se. De syntes ikke å bry seg om hvem som så dem. Så dro de derfra sammen, legger øyevitnet til.

Eksparet har hittil ikke uttalt seg om de har blitt et par igjen eller ikke.

Gjenforeningen kommer kort tid etter at Payne delte flere innlegg på Instagram-story rettet mot ekskjæresten, ifølge Daily Mail.

VISER HUD: Artist Liam Payne og modell Stella Maxwell kaster klærne i ny video for Hugo Bodywear. Video: Instagram/@hugo_official Vis mer

Delte kryptisk innlegg

«Ikke la noen gå hvis du virkelig ønsker å elske dem, selv om du er nødt til å lære hvordan du skal elske dem gjennom dine egne feiltrinn. La instinktet ditt fortelle deg at du trenger dem og hold de nær. Vi løper alltid ut av tid som vi aldri får tilbake», skrev han blant annet.

Han fulgte opp med «Faen, jeg er klok», og avsluttet med «Jeg elsker deg, vi tar det rolig».

Det skal imidlertid nevnes at Liam Payne og Maya Henrys forhold ikke bare har vært en dans på roser. Allerede før de ble forlovet skal de ha gjort det slutt. Kilder til The Sun hevdet at Payne hadde fortalt vennene sine at han var singel.

- Forholdet mellom Liam og Maya har vært turbulent den siste tiden og de bestemte seg etter hvert for å avslutte det, fortalte kilden, og la til:

GJENFORENT: Reese Witherspoon og Ryan Phillippe skilte seg i 2006, men i helga ble de gjenforent. Video: NTB / Privat. Reporter/klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Han er ikke trist og vil heller legge det bak seg. Han forteller til folk at han er singel og ser frem til fremtiden.

Kort tid senere fant de tilbake til hverandre, noe det også kan se ut til at de har gjort denne gangen.

LES OGSÅ: Gjenforent med eksen etter fengselsopphold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer