Liam Payne og Maya Henry:

- De tok på hverandre hele tiden

Det spekuleres på om duoen kan ha funnet tilbake til hverandre.

OVERRASKET: Bare uker etter bruddet ryktes det at Maya Henry og Liam Payne har funnet tilbake til hverandre. Foto: Splash News / NTB
OVERRASKET: Bare uker etter bruddet ryktes det at Maya Henry og Liam Payne har funnet tilbake til hverandre. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av juni bekreftet One Direction-stjernen Liam Payne (27) at han og modellen Maya Henry (21) hadde gått hver til sitt. Duoen var et par i to år, og forlovet seg i starten av 2020.

Det var i podkasten «The Diary of a CEO» at Payne åpnet seg om bruddet. Der innrømmet sangeren at han ikke er særlig flink i forhold. Han la heller ikke skjul på at han bebreidet seg selv for at forholdet med Henry tok slutt.

- Jeg viste ikke en veldig god versjon av meg selv lenger, en jeg ikke satt pris på og ikke likte å være. Jeg kan helt ærlig si at jeg føler meg bedre ute av forholdet. Det føltes ikke så bra å gjøre det slutt, men det måtte skje. Det er bare en «corny» måte å si at det var det beste for oss begge, sa han.

- Tok på hverandre hele tiden

Nå kan det imidlertid se ut til at eksparet har funnet tilbake til hverandre. The Sun melder nemlig at duoen ble observert sammen på en hotellbar i Beaconsfield i Buckinghamshire. Den britiske avisen har også publisert et bilde av eksparet sammen fra gjenforeningen.

- De tok på hverandre hele tiden. De strøk hverandre på armen og flørtet med hverandre. Han hadde til og med armen rundt henne på et tidspunkt, forteller et øyevitne til The Sun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer