GIR HJEMBYEN DÅRLIG RYKTE?: «Paradise Hotel»-deltakeren Ole Christian Løvold har blitt profilert som en stor Drammenspatriot i den skandaleombruste TV3-serien. Det er ikke alle drammensere like fornøyd med. Foto: TV3
GIR HJEMBYEN DÅRLIG RYKTE?: «Paradise Hotel»-deltakeren Ole Christian Løvold har blitt profilert som en stor Drammenspatriot i den skandaleombruste TV3-serien. Det er ikke alle drammensere like fornøyd med. Foto: TV3 Vis mer

- De to er en skam for byen

«Paradise Hotel»-deltakerne beskyldes for å ødelegge hjembyens rykte.

Publisert
SEHER.NO: Deltakerene i «Paradise Hotel» har flere ganger blitt kritisert for at de risikerer å ødelegge sine framtidige karrierer ved å stille opp i den skandaleombruste TV3-serien, men nå beskyldes to av deltakerne også for å ødelegge sin egen hjembys rykte.

Drammenserne Ole Christian Løvold (22) og Niklas Vindel (25) har flere ganger blitt vist på TV-skjermen mens de prater om alt fra de lokale jentene til miljøet i hjembyen.

Forrige fredag skrev lokalavisen Drammens Tidende at mange seere hevder Paradise-guttenes oppførsel er med å på gi byen et «harry»-stempel, på samme måte som komikerne Herodes Falsk og Tom Mathisen på 90-tallet gjorde med sine sketsjer kalt «Drammen Harry-TV»

- En skam for byen
På avisens nettsider har også debatten gått heftig blant leserne, og flere er er sterkt kritiske til de lokale TV-kjendisene.

«Synes disse folka er Harry. Disse folka synes fri fyll, sex med hvem-som-helst og null ansvarsbevissthet er tingen. Dessuten, tattoo er noe man tyr til når utseende ikke fanger nok oppmerksomhet... Ingen gode representanter for Drammen», skriver en leser, som kaller seg Tove.

«De to er en skam for byen», følger en bruker, som kaller seg Terje, opp med.

Overrasket over kritikken
Ole Christian Løvold sier til Seher.no at både han og Niklas Vindel er overrasket over kritikken.

- At vi to er med i «Paradise Hotel» tror jeg ikke har noe å si for Drammens rykte. Vi ser ikke på oss selv som «harry», vi er bare oss selv. Og jeg har aldri sagt noe negativt om byen. Jeg kunne ikke tenke meg å bo andre steder.

- Det at vi snakket om så mye om Drammen er uansett ikke helt sant. Det ene klippet hvor jeg snakker om Drammensjenter er et klipp som de har vist om igjen mange ganger. Jeg ble litt flau da jeg så en episode hvor de brukte det to ganger, sier han til Seher.no.

Støtter kameraten
Niklas Vindel - som også var med i fjorårets «Paradise Hotel» - støtter kameraten sin.

- Jeg har vel nesten ikke nevnt Drammen verken i år eller i fjor, men har blitt dratt inn i dette fordi både Ole og jeg er fra samme by. Jeg tror ikke de som beskylder oss for å ødelegge Drammens rykte har vært på byen i helgene.

- Drammenserne klarer eventuelt fint å ødelegge det selv, sier han til Seher.no.

Ole Christian hevder han selv ikke har fått en eneste negativ tilbakemelding etter at «Paradise Hotel» begynte å vises på TV.

- Alle er hyggelige, og til og med besteforeldrene mine sitter og ser på. Derfor synes jeg det er litt rart at det blir en sak av dette. Men både jeg og Niklas tar oss ikke nær av det. Jeg tror vennene våre reagerer sterkere enn oss.

- Ikke ødeleggende

Paradise-deltakerne får også støtte fra flere Drammens Tidende-lesere og Hans Petter Tonum, som sitter i styringsgruppen, som i flere år har jobbet for å bedre byens omdømme.

- En drammenser i Paradise Hotel for 20 år siden kunne vært ødeleggende for et allerede dårlig omdømme. I dag er Drammen mye bedre rustet til den type ting, sier han til Drammens Tidende.

'Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Skrev jeg var bifili i Paradise-søknaden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer