Channing Tatum og Zöe Kravitz:

- De tilbringer mye tid sammen

Skuespillernes vennskap skal ha utviklet seg til noe mer.

FLØRT?: Det ryktes at Channing Tatum og Zöe Kravitz har funnet tonen. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / Jason Mendez / AP / NTB
FLØRT?: Det ryktes at Channing Tatum og Zöe Kravitz har funnet tonen. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / Jason Mendez / AP / NTB Vis mer
Publisert

Forrige uke ble skuespillerne Channing Tatum (41) og Zöe Kravitz (32) observert sammen i New York. På bilder som Page Six hadde fått tilgang til så det ut til at duoen storkoste seg i hverandres selskap på en sykkeltur.

På et av bildene ser man Zöe sitte bakpå sykkelen, mens hun holder armene rundt «Magic Mike»-stjernen. De har også blitt observert sammen på det som kan se ut som en kaffe-date.

Bildene satte raskt fart på romanseryktene, og selv om de har tilbrakt mye tid sammen i anledning Kravitz kommende film «Pussy Island», mener kilder overfor E! News at det er mer enn vennskap mellom de to skuespillerne.

- De tilbringer mye tid sammen og har det veldig gøy. De er mer enn nære venner og kolleger. Forholdet deres har vokst til mye mer.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

- Var førstevalget mitt

I «Pussy Island» skal Channing spille rollen som en teknologi-milliardær som oppdager noen interessante hemmeligheter under en samling på sin private øy. Channing og Zöe har tidligere stilt opp i et intervju sammen i anledning filmen, blant annet i juni med Deadline.

- Channing var førstevalget mitt og den jeg tenkte på da jeg skrev rollen. Jeg hadde en følelse av at han er en ekte feminist, og jeg ønsket å samarbeide med noen som var interessert i å utforske dette emnet, fortalte Zöe i intervjuet.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Channing på sin side la ikke skjul på at han var smigret over å være Zöes førstevalg.

- Da Zöe ringte meg om dette ble jeg sjokkert. Jeg kjente henne ikke. Jeg hadde sett henne i noen filmer, og visste at hun hadde produsert «High Fidelity» og sett den, men jeg visste ikke at hun skulle lage noe på et slikt nivå hvor hun skulle regissere. Dette kom ut fra ingen steder og jeg svarte: «Hvorfor tenkte du på meg til denne rollen?», sa han.

- Ingen gir meg en sjanse til å spille en rolle som dette. Alle kaster meg ut i ting og forventer at jeg skal gjøre én bestemt ting. Det var skummelt og befriende å bare være i stand til å ha en fri og lett samtale, hvor jeg fikk lov til å rote det til og si feil ting, fortsatte han.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

Skilte seg

Romanseryktene mellom de to skuespillerne kommer bare ni måneder etter at Zöe søkte om skilsmisse fra Karl Glusman (33). De var gift i 18 måneder før de valgte å gå hver til sitt.

Hva som er årsaken til skilsmissen er fortsatt ikke kjent, men denne uken ble Zöe og Karl offisielt skilt, ifølge Entertainment Tonight.

SKILT: Karl Glusman og Zöe Kravitz gikk hver til sitt tidligere i år. Her avbildet i 2019. Foto: Splash News / NTB
SKILT: Karl Glusman og Zöe Kravitz gikk hver til sitt tidligere i år. Her avbildet i 2019. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Channing på sin side har tidligere vært gift med Jenna Dewan (40) som han har datteren Everly (8) med . De to var gift i ni år og gikk hver til sitt i 2018.

Ifølge en kilde til E! News ønsker ikke Jenna å ofre tankene sine på eksmannens angivelige romanse med Zöe.

BLIR LURT: 12 jenter er sikre på at de dater prins Harry i realityprogrammet «I Wanna Marry Harry». Video: Fox / Rød Løper Vis mer

- Jenna involverer seg ikke i hvem han dater. Hun vil det beste for Channing og håper at han er frisk og glad, sier kilden.

Kilden forklarer videre at hun ønsker å prioritere familien og forholdet til forloveden Steve Kazee (45).

GIKK HVER TIL SITT: Channing Tatum og Jenna Dewan valgte å skille seg i 2018. Foto: David Fisher / REX / NTB
GIKK HVER TIL SITT: Channing Tatum og Jenna Dewan valgte å skille seg i 2018. Foto: David Fisher / REX / NTB Vis mer

- Hun har kommet seg videre i livet med Steve og barna. Fokuset hennes er å oppdra barna og sørge for at de har alt de trenger, legger kilden til.

Om Zöe Kravitz og Channing Tatum dater gjenstår å se ettersom ingen av dem hittil har uttalt seg om romanseryktene.

LES OGSÅ: - Overrasket med ny flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer