KJENT SOM "FINANSFRUE": Charlotte Spetalen sammen med ektemannen, investor Øystein Stray Spetalen. Foto: Stella Pictures
KJENT SOM "FINANSFRUE": Charlotte Spetalen sammen med ektemannen, investor Øystein Stray Spetalen. Foto: Stella PicturesVis mer

- De tar ikke hensyn til individet meg

Charlotte Spetalen er mektig lei av å bli omtalt som "finansfrue".

SEHER.NO: Charlotte Spetalen (36) er mest kjent for sitt ekteskap med investor Øystein Stray Spetalen (47). Men noen finansfrue, vil hun slett ikke bli kalt.

- Jeg tenker at media elsker å sette merkelapper. Jeg kjenner meg ikke igjen. Fotballkone, finansfrue - hva er det liksom, sier Charlotte Spetalen til denne månedens utgave av Henne.

Ifølge bladet siktet hun spesielt til en kommentar av Elin Ørjaseter i nettstedet E24, hvor hun framstilte Spetalen som en tidligere modell som nå driver med litt foto fordi mannen er rik.

- De tar ikke hensyn til individet meg. Jeg blir diskutert på grunn av ham jeg er gift med. Som et vedheng. Jeg leser det. Ser det. Og skjønner at de gjør det. Men det er ikke noe jeg bryr meg om. Jeg registerer det, sier hun.

Månedens utgave av magasinet Henne har viet ti sider til Charlotte Spatelan, hvor de har trykket flere selvportretter som hun har tatt. Nå tror sjefsredaktør i magasinet, Ellen Arnstad, at folk vil få øynene opp for en annen side av 36-åringen.

- Nå kommer hun seg ut av finansfrueskyggen, og viser seg som en spennende fotograf som jobber hardt for å etablere seg, sier hun til Dagbladet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Fiffen feiret med fruene